X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Brisas del Arenal

La Fortuna, Alajuela, La Fortuna, Costa Rica

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Det perfekte sted å komme vekk fra buzz av hverdagslivet. Omgitt av skog og tropiske hager du kan legge deg ned i en hengekøye og nyte fred og ro. Fra hytta har youll en fantastisk utsikt over den imponerende vulkanen Arenal. Selv om det blir veldig nær du er helt redde fordi vi ligger på den grønne non aktive siden av vulkanen.

Våre hager på vår 12acre (5hectare) eiendom blir besøkt av mange fugler i alle farger og størrelser. Det er fantastiske tukaner, og du kan hele tiden se kolibrier hopper fra blomst til blomst. Det er en sti med den begrunnelse at du kan gå for å se flere fugler og dyr som spilleautomater og små aper.

Den flora er imponerende med et bredt utvalg av heliconias og en rekke andre typer av blomster, trær og planter.

Vi tilbyr romslige rustikk stil hytter som har to dobbeltsenger og en køyeseng som kan huse 6 personer. De er alle godt utstyrt med AC, kjøleskap, sitteplasser og et stort bad. Utenfor har du din egen private terrasse med sitteplasser og en behagelig hengekøye. Alle hyttene har samme imponerende utsikt over vulkanen.
Vi er en liten skala familiedrevet prosjekt med bare fire hytter på vår eiendom. Den lille mengden av hytter gjør det mulig for oss å gi deg den personlige oppmerksomheten som du ønsker, og det sørger for at alt fortsatt fint og rolig. Hvis du ønsker kan vi gjøre deg frokost og vi har vaskeritjeneste du kan bruke. For de som kommer med en bil det godt å vite at alle hyttene har sin egen helt trygg privat parkeringsplass.

Vårt sted ligger på nedre skråningene av vulkanen på ca 10 minutter fra sentrum av byen La Fortuna. Den enkleste måten å komme til oss er av er ved å gå til kontoret til Red Lava turer på bussterminalen (ved siden av Mega super supermarked) i La Fortuna. Alle offentlige busser som kommer inn i La Fortuna stoppe her, og hvis du kommer med bil er det også veldig lett å finne (bare spør om el terminal de busser). Det tospråklige ansatte i Red Lava turer vil hjelpe deg å komme til våre hytter. De vil enten kjøre deg til vårt sted eller veilede deg i tilfelle du kommer med en leiebil.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost er ikke inkludert
 • Kabel TV
 • Gratis parkering
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Badestamp
 • Oppbevaring av bagasje
 • Parkering


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Brisas del Arenal Located at La Fortuna, Alajuela, La Fortuna.
Brisas del Arenal
Costa Rica
La Fortuna 21007 La Fortuna, Alajuela
0% 8
10.6837866 -85.1893250
Brisas del Arenal
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc