X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Budapest Budget Hostel

Ipar u. 15-21, Budapest, Ungarn

kart og veibeskrivelser


83%Rangering

  • 83%Verdi for pengene
  • 90%Sikkerhet
  • 80%Sted
  • 91%Personale
  • 72%Atmosphere
  • 86%Renslighet
  • 78%Fasiliteter

Oversatt av Google Veibeskrivelse til Budapest Budget Hostel:

GPS-koordinater:
N 47,47856
E 19,07133

Budapest Budget Hostel
Ipar u. 15-21
Budapest
1095

Uansett form for offentlig transport du bruker i Budapest, vennligst ikke glem å kjøpe billett på forhånd (du kan ikke kjøpe det ombord) og punch den på kjøretøyet.

Fra flyplassen:
Ta buss 200E til sin endelige destinasjon, Kőbánya-Kispest. Ta den blå metro linje til Corvin negyed. Bytt til trikk 4 eller 6, reise to stopp og gå av på Mester utca. Gå langs gaten Mester utca. Etter en fem minutters spasertur på høyre side vil du støte på Ipar utca. Slår inn i denne gaten og på venstre side snart vil du se skiltet Budapest Budget Hostel. Vi har en egen klokke i midten av den store brune døren trykker det og vente til vi åpner døren.

Fra togstasjonen Keleti:
Ta buss 5, 7, 173, 7E, 173E og gå av på Blaha Lujza ter. Derfra tar trikk 4 eller 6 og gå av på Mester utca. Gå langs gaten Mester utca. Etter en fem minutters spasertur på høyre side vil du støte på Ipar utca. Slår inn i denne gaten og på venstre side snart vil du se skiltet Budapest Budget Hostel. Vi har en egen klokke i midten av den store brune døren trykker det og vente til vi åpner døren :)

Fra togstasjonen Nyugati:
Ta trikk 4 eller 6 og gå av på Mester utca. Gå langs gaten Mester utca. Etter en fem minutters spasertur på høyre side vil du støte på Ipar utca. Slår inn i denne gaten og på venstre side snart vil du se skiltet Budapest Budget Hostel. Vi har en egen klokke i midten av den store brune døren trykker det og vente til vi åpner døren :)