X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Budget Hostel

Josefská 7, Praha, Tsjekkia

kart og veibeskrivelser


73%Rangering

  • 82%Verdi for pengene
  • 63%Sikkerhet
  • 97%Sted
  • 73%Personale
  • 72%Atmosphere
  • 56%Renslighet
  • 68%Fasiliteter

Oversatt av Google 5 Josefska, Praha 1, 118 00
Trikk: Malostranské Namesti (trikk 12,20,22) - 1 minutt gange (mot Charles Bridge)
Metro: station Malostranska (Metro A) - 5 minutters gange


Fra Malostranska T-banestasjon:
Du kan komme hit med trikk eller til fots.
Trikk: Det er et trikkestopp rett ved t-banestasjonen, og det du ta trikk nr. 12, 20, 22 (på samme side av veien, der er det exit fra metrostasjonen) og gå av på første stopp, Malostranske Namesti. Ta gaten til venstre fører mot Charles Bridge (Mostecka street Ta første gate til venstre:. Josefska.
Til fots: Etter siste rulletrapp, ta til venstre exit fra metrostasjonen deretter gå til høyre. Du vil passere Gloria Jeans cafe, ved krysset med trafikklys fortsette rett. Følg gaten (U Luzickeho seminare) for ca tre minutter og deretter første gate til høyre (Mesenska). Så street Mostecka (Charles Bridge er bak deg). Ta første gate til høyre (Josefska).

Fra flyplassen:
Ta buss nr.. 119 fra flyplassen og gå av på endestasjonen, Dejvicka. Det du ta t-bane linje A (grønn linje) går i retning av Depo Hostivar og gå av på andre stopp, Malostranska. En billett for 32CZK vil dekke hele reisen til vandrerhjemmet. Billettene er tilgjengelig på avis / tobakk butikker eller maskinene. Ikke glem å validere billetten rett etter inn i buss / metro / trikk. Etter å ha forlatt metro, følg instruksjonene fra Malostranska metrostasjonen som ovenfor.

Fra sentralbanestasjonen (Praha - Hl.n.):
Ta metro linje C (rød linje) i retning av Haje og gå av etter ett stopp, på Muzeum. Endre det til metro linje A (grønn linje) går i retning av Dejvicka, gå for tre stopp og gå av på Malostranska. En billett for 32CZK vil dekke hele reisen til vandrerhjemmet. Billettene er tilgjengelig på avis / tobakk butikker eller maskinene. Ikke glem å validere billetten rett etter inn i buss / metro / trikk. Etter å ha forlatt metro, følg instruksjonene fra Malostranska metrostasjonen som ovenfor.


Fra Praha Florenc busstasjon:
Ta metro linje C (rød linje) i retning av Haje, og etter tre stopp, gå av på Muzeum. Endre det til metro linje A (grønn linje) går i retning av Dejvicka, etter tre stopp gå av på for tre stopp (retning: Dejvicka) og gå av på Malostranska. En billett for 32CZK vil dekke hele reisen til vandrerhjemmet. Billettene er tilgjengelig på avis / tobakk butikker eller maskinene. Ikke glem å validere billetten rett etter inn i buss / metro / trikk. Etter å ha forlatt metro, følg instruksjonene fra Malostranska metrostasjonen som ovenfor.