X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Budgett Hostels

Rademarkt 3-3a, Groningen, Nederland

83%Rangering

 • 77%Verdi for pengene
 • 85%Sikkerhet
 • 93%Sted
 • 88%Personale
 • 73%Atmosphere
 • 88%Renslighet
 • 75%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
I sentrum av vår vakre byen Groningen finner du det nye, moderne og gjestfrie Bud Gett Hostel. Bo i hjertet av byen, den perfekte startstedet for sightseeing, går ut og fester.

Du vil finne alle barer, restauranter, museer og butikker i gangavstand.

Hvert rom har sin egen sanitet. Disse enhetene består av en dusj, et toalett og en vask. Rommene er også utstyrt med en TV, aircondition og skap. Vi har også ekstra sanitære enheter på gulvet.

De fleste av våre rom har køyesenger. Hvis som en enkeltseng vennligst gi oss beskjed.

Å holde kontakt med hver og en du kan gjøre gratis bruk av Wi-Fi i hele bygningen eller bruke en av datamaskinene i lobbyen.

I Bud Gett Hostels leie deg enten en seng eller et rom. Vi har fått 33 rom med forskjellige størrelser. De varierer fra 2 til 10 personer per rom, det er plass til å romme opp til 124 personer.

Er du ute etter et sted å bo i Groningen? Vi tilbyr gode, billige overnattinger, midt i sentrum av Groningen. Vår vennlige personalet vil hjelpe deg å finne veien i Groningen.

Bud Gett Hostels tilbyr deg en hyggelig og velsmakende frokostbuffé om morgenen, vi har også en liten butikk for drinker og en liten matbit. Ingen får rundt med sengetøy eller håndklær, i dette herberget sengen din er allerede gjort, og hver dag vil du få rene håndklær.

Bud Gett Hostels har 33 rom (02-, 03-, 04-, 05-, 06-, 07-, 10 personer, rom). De større rommene er svært godt egnet for overnattings stopp med backpackere og grupper, de private rommene er ideelle for familier med barn og folk som ønsker å ha litt mer privatliv. Vi har også et bagasjerom og hvis du liker å leie en sykkel spør i resepsjonen.

Bud Gett Hostels, det ideelle stedet for en billig overnatting i Groningen. Kom og se for deg selv, håper å se deg snart!

Bud Gett Hostels
Rademarkt 3-3a
9711 CS Groningen

Frokostbuffé serveres fra 07.30 til 11.00 oclock.

Åpne syv dager i uken og 24 timer per dag.
Du må betale en byskatt, 1,60 per person per natt

Vi håper å Welkom deg i Bud Gett Hostels alene eller sammen med venner !!

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Mange skap ikke fungerer som den skal, og kunne ha en bedre plassering i rommet for tilgang, hovedresepsjonen stengt for hele natten.
  Les mer
   Anonym, Litauen, Mann, 25-30
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • 24-Timers Sikkerhet
 • Frokost er ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Budgett Hostels Located at Rademarkt 3-3a, , Groningen.
Budgett Hostels
Netherlands
Groningen 9711 CS Rademarkt 3-3a
83% 182
53.2158116 6.5713369
Budgett Hostels
    Ledige rom     Grunnleggende 6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 10 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 7 seng Privat Rom Med Bad/wc