X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Buttermilk Lodge

Westport Road, Clifden, Co. Galway, Clifden, Irland

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Buttermilk Lodge Guesthouse (oppkalt etter Buttermilk Lake - Loch Ime) er en varm, komfortabel og vennlig hjem ligger kun 5 minutters gange (400 meter) fra Clifden i vakre Connemara.
GPS: N + 53 * 29 '31.53' W: -10 * 1 '24,83'
Vårt hjem var spesialbygget for å huse gjester i komfort. Hvert soverom er oppkalt etter en lokal innsjø, individuelt innredet, romslig og komfortabel med multikanal-tv, dd telefon, hårføner, personlige toalettsaker, strykejern, wifi, og mange statister. Vi dekker alle dine behov og mer!
Dobbeltrommene har enten en konge eller dronning size seng.
Twin Rommene har 2 enkeltsenger.
Trippel rom har en dobbeltseng og en enkeltseng.
Vi tilbyr en stor frokost erfaring (inkludert i prisen, selvfølgelig). Det er et utvalg av varm beverages- vanlig, urte, decaffinated etc. Forsyn deg med juice, frokostblandinger, frukt, ost, kjøttpålegg, yoghurt, hjemmelaget brød, nybakte croissanter og scones, og deretter bestille fra utvalget på variert frokostmeny velge fra de tradisjonelle alternativer og mange andre inkludert en daglig spesielle, hjemmelagde pannekaker, fersk fisk, røkt laks etc. Våre porsjonene er sjenerøse, ikke behov for lunsj! Vi bruker bare frittgående egg fra lokale gårder.

Våre Connemara ponnier og sauer er oppvokst på vårt land noen få miles fra huset, hvis du ønsker å besøke vi vil gi deg retninger, og om mulig accompamy deg og introdusere deg til dyrene.

The Guest Lounge har en reell torv ild, og du er velkommen til å hjelpe deg selv fra gratis te og kaffe fasiliteter, bøker, brettspill, original kunst etc. når som helst. Les gjeste kommentaren boken (siden juli 1997) og legge til dine comments.Corkscrews, flaskeåpnere og briller er gitt.

I annen etasje lobbyområdet er det en datamaskin og skriver med gratis bredbåndstilgang for gjestene.

* Patrick og Cathriona eierne / vertene har mange års trening og erfaring i hotell & catering-industrien og har brukt det for å gi et virkelig hjem, catering for alle dine behov.

* Vi har mange anbefalinger om restauranter, puber, turer, turer osv, og er bare glad for å hjelpe deg å planlegge dagene, turer framover etc. Vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at du nyte din tid i Connemara.

* Barn over 5 år er velkomne.

* Åpne mars til oktober inkluderende.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Brettspill
  • Frokost inkludert
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers
  • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Buttermilk Lodge Located at Westport Road, Clifden, Co. Galway, Clifden.
Buttermilk Lodge
Ireland
Clifden Connemara, Co. Galway none Westport Road, Clifden, Co. Galway
0% 15
53.4920414 -10.0227499
Buttermilk Lodge
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc