X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

CK B&B

Via Conte Verde, 16, Roma, Italia

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
I sentrum av Roma, i gangavstand fra jernbanestasjonen Termini, finner du komfortabel CK bed and breakfast.

I tilfelle CK B & B er full vil du være imøtekomme i vår andre B & B, Aenea er B & B, er at 5 minutters gange fra CK ..

Når du bestiller vil du alltid få en bekreftelse for CK B & B, men vennligst oppgi hvilken av de B & B du foretrekker, og vi vil gjøre vårt beste for å imøtekomme deg i den du foretrekker. Vi vil kontakte deg via e-post slik at du vet hvor du skal bo. Hovedbildet og de 6 første bildene viser CK B & B. Den andre tre vise Aenea s B & B.

I både B & B i de komfortable rommene har klimaanlegg, farge-TV, privat bad med dusj, oppvarmet håndklestativ og hårføner. Alt av sengetøy og håndklær. Det er gratis for barn under en alder av fire og en barneseng kan tilbys for babyer - vennligst be om dette når vi vil kontakte deg via e-post. Rommene blir rengjort på daglig basis.

Begge eiendommene har blitt fullstendig renovert og eieren snakker italiensk, engelsk, fransk, spansk, portugisisk og arabisk.

Gjester kan hjelpe seg selv til frokost hver morgen. Noen av rommene i CK har en plass med bord og stoler hvor gjestene kan spise frokost i morgen, for det andre rom frokost vil være i frokostområdet. Frokost er selvbetjent, slik at du kan våkne opp på når de vil. Kontinental frokost er inkludert i prisen på rommet og består av juice, melk, kaffe, varm sjokolade, te, marmelade, et utvalg av syltetøy, nutella, honning, smør, sjokolade frokostblandinger, cornflakes, ost, yoghurt, kjeks, kaker, brød. Te / kaffefasiliteter står til gjestenes disposisjon.

Både B & B er i det historiske sentrum av Roma og sin ideelle beliggenhet gjør at besøkende til å reise rundt i byen uten bil. På få minutter kan du nå Colosseum, Domus Aurea, Fori Imperiali, Piazza Venezia, Fontana di Trevi, Campidoglio. Spansketrappen, det fasjonable Via dei Condotti, via Frattina, Piazza del Popolo, de eldste kirker, de store museene, teatrene og alt det beste den evige by kan tilby er alle i nærheten.

CK B & B er en metro stopp unna Aenea (eller 5 minutter gange), gangavstand fra viktige historiske og kunstneriske monumenter som Colosseum, Basilica di Santa Maria Maggiore og San Giovanni in Laterano, bare for å nevne de mest kjente. Inngangen til den underjordiske (Vittorio Emanuele - en metro stopp fra Termini) er svært nær B & B.

Aenea er B & B ligger noen få skritt unna Termini sentralstasjonen hvor de underjordiske og busslinjer knytte besøkende med gater, torg og de beste stedene å oppleve de romerske netter.

Noen få meter fra leilighetene, mellom ene og den andre, er det pay-to-park garasje.

Advarsel: når du reserverer angi tidspunkt for ankomst eller gjøre det etterpå via e-post. Dette er nødvendig for å bli ønsket velkommen uten uhell, så det er ikke en concierge natt og dag.

Betaling: Et depositum (via PayPal) vil være nødvendig etter at du har fullført reservasjonen (vi vil kontakte deg via e-post). Balansen vil være grunn kontant ved ankomst

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • Barnesenger er tilgjengelig
 • DVD-er
 • Haardrogers
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Barnevennelig
 • Ikke-røyk
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
CK B&B Located at Via Conte Verde, 16, , Rome.
CK B&B
Italy
Rome Lazio 00185 Via Conte Verde, 16
0% 61
41.8935610 12.5061140
CK B&B
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc