X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til CabanaCopa Hostel

Travessa Guimarães Natal, 12, Copacabana, Rio de Janeiro, Brasil

kart og veibeskrivelser


83%Rangering

  • 81%Verdi for pengene
  • 91%Sikkerhet
  • 86%Sted
  • 80%Personale
  • 81%Atmosphere
  • 86%Renslighet
  • 75%Fasiliteter

Oversatt av Google CabanaCopa Hostel er veldig lett å finne - det er bare ett kvartal fra Arcoverde metrostasjonen. Et stort hus i kolonistil ligger i hjertet av Copacabana-stranden, den mest kjente området i Rio de Janeiro.

Med taxi til Arcoverde metrostasjon:
Fra flyplassen:
Avhengig av tid, bør en gul taxi koster mellom 30-40 real. En spesiell taxi (hvit, blå eller rød) bør koste mellom 80-100 real. Bare vise eller fortelle sjåføren for å gå til Arcoverde metrostasjonen, sammen med vår gateadresse de vil vite hvor du skal gå. Vi kan også ordne flyplasstransport hvis du foretrekker!

Fra Bus Terminal:
Ta en spesiell taxi fra rett utenfor bussterminalen. Du betaler en fast avgift på telleren. Det vil koste rundt 20 reais for å komme til Copacabana. Bare vise eller fortelle sjåføren for å gå til Arcoverde metrostasjonen, sammen med vår gateadresse de vil vite hvor du skal gå.


Med buss til Arcoverde metrostasjon:
Fra flyplassen:
Billigere alternativ er den "ekte" buss. Gå ut av ankomster lounge, ta til høyre forbi de ventende drosjer og ser ut til flybussholdeplassen. Det koster rundt 6 real og sjåføren snakker engelsk. Det går langs veien for hovedstranden Copacabana - 'Avenida Atlantica ". Be om å stoppe på Copacabana Palace Hotel. Så du går nedover gaten "Rodolfo Dantas 'opp til Cardeal Arco Verde T-banestasjon.

Fra Bus Terminal:
Ta den "ekte" Buss fra foran bussterminalen. Det koster 4 real og sjåføren snakker engelsk. Gå forbi taxiholdeplass rett utenfor stasjonen og vente på bussen ved siden av veien på motsatt side. De kjører hvert 15. minutt og vil stoppe på den største stranden veien (Avenida Atlantica). Be om å stoppe på Copacabana Palace Hotel. Så du går nedover gaten "Rodolfo Dantas 'opp til Cardeal Arco Verde T-banestasjon.

Fra Arcoverde metrostasjonen til CabanaCopa Hostel:
Gå bak stasjonen og ta til høyre ved siden av bensinstasjonen - vil du se gate 'Rua Guimaraes Natal'. Gå til du ser Chacrinha Park. Vi er på huset nummer 12 opp parken gaten. En stor grønn og gult hus med en bambus gjerde. Det er lett å se!