X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Cabinas El Pueblo

Santa Elena Monteverde Puntarenas, Monteverde, Costa Rica

87%Rangering

 • 90%Verdi for pengene
 • 88%Sikkerhet
 • 86%Sted
 • 96%Personale
 • 84%Atmosphere
 • 86%Renslighet
 • 82%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Venner, hvis du ønsker å leve en ny opplevelse og deling vi absolutt må besøke Cabina El Pueblo, her vil du finne en familie for deg som vil hjelpe alt vi kan for å få deg til å tilbringe en ingnolvidable opphold.

Vi er veldig glad for at du kommer og dele en ny opplevelse av å være i et herberge for en typisk familie ekte Costa Rica.

Vi har en kaffeplantasje 100% økologisk og produsert av oss.
Kom og prøv det, er vi den eneste vandrerhjemmet i Monteverde vi har en kaffeplantasje, og vi ønsker å dele med deg, fordi kaffen er gratis på dagtid.

Incluide frokost
Deilig frokost, hver dag er forskjellig.
Noen dager kan vi tilby:
Pannekaker med frukt, frokostblanding, ristet brød med egg, ristet brød med syltetøy, er alle alternativer servert med frisk frukt, kaffe og te.

Nye rom med eget bad, Around, TV med kabel og Kjøleskap, Hårføner
Hengekøyer i "Chill out område '
Salong med kabel-TV
Gratis kaffe / te hele dagen.
Gratis wi-fi / Internett

Cabina El Pueblo, har en hytte i kaffeplantasje å leie ut til familier eller par som ønsker å tilbringe flere netter i et veldig rolig sted.
Casa Mariposa, er 20 minutter med bil fra vandrerhjemmet.
Og det har fullt utstyrt Full kjøkken og avslapningsområde har Internet & Wireless. Og har to rom, badene har varmt vann og en balkong med meget fin utsikt.

Hvis du trenger å vente det vil henge busstasjonen bare å sende en e-post eller ring oss og fortell oss hva tid til å komme, og vi vil vente med glede.

I Cabina El Pueblo er veldig vanlig å se en latskap foran ..

The Hostel Cabina El Pueblo har vært den foretrukne destinasjonen i Monteverde for den frie og uavhengige reiser, veldig god recomendation i diferentes reiseguider bøker, og i internett web, Kontakt oss i dag for å begynne å planlegge din Costa Rica eventyr.

Renovert denne 2010 Nytt kjøkken Fullt utstyrt og de private rommene nylig malt med full av god karakter med de reneste fasiliteter, denne kvaliteten hostel med en personlig innbydende.

Hvis du har spørsmål kan du skrive meg.

Dette er en liten kommentar som jeg deler med deg for å ha en grunn til å komme til mitt hostel

Alt du kan be om i en økonomisk hostel og mer! Dette vandrerhjemmet er en del av en rekke virksomheter som drives av samme familie. Til min knowldege er det to herberger, El Pueblo og Sloth nabohuset. Disse blir drevet av to søstre som er både ekstremt snill, hjelpsom og tospråklig. Deres mor driver et lokalt Soda navnet er'' La Amista'' nedover gaten med utmerket mat og den samme vennlige atmosfæren funnet i herberger.
Matlaging må kjøre i familien som det er en deilig gratis frokost hver morgen og mat alternativer endre daglig alt fra pannekaker til omeletter alltid med en plate av frisk frukt.
Vandrerhjemmet ligger conviently rett i nærheten av sentrum av byen, med alt du trenger i gangavstand. Du kan også arrangere alle dine turer direkte gjennom vandrerhjemmet, som jeg sterkt anbefale som de ikke gebyrer for avbestilling.
Alt i alt, ville jeg sterkt anbefale dette hostel til alle

Hostel Cabina El Pueblo er backpackers sted å være &
Alle personer!

Du trenger ikke gratis kart guider som er i hjertet av byen, bedre vær forsiktig, vi vil gi deg et gratis kart her i min mottak av Monteverde og Santa Elena, med bedre informasjon og bedre priser, og det er viktig at hvis han ønsker Tours gjøre noen reservasjoner på kontoret mitt og så hvis du vil avbryte en tur, her alle pengene dine tilbake 100%

Ikke glem studentkortet. (Noen turer rabatt)

Bestille alle dine turer på vår resepsjon!

Guided Tour Monteverde Reserve, Guided Tour Santa Elena Reserve, ATV Tours, Natur guidede fotturer, Canopy Tour-Ziplines-SkyTrek, kaffe turer, hengende broer, Tree Top wallk måter, Fugletitting med naturalist guide, Lokalt Ridning, Taxi-Båt-Taxi til eller fra Arenal vulkan, Ridning til / fra Monteverde / La Fortuna, Hot Springs i Arenal Volcano Skywalk, Andre Canopy tour Selvatura, Extremo, Aventura Canopy turer, Volcano View Ride, Night Walk, og mer ...

For din reservasjon, bare sende meg e-post og vi vil sende bilag til noen tur eller bestiller turen når den kommer her.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Frokost inkludert
 • Kabel TV
 • Cafe
 • Gratis Bykart
 • Gratis parkering
 • Warme Douches
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Te / Kaffe fasiliteter
 • Tur/reiseskranke
 • Håndklær inkludert


Betingelser

 • Aksepterer kredittkort
 • Ikke-røyk
 • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Cabinas El Pueblo Located at Santa Elena Monteverde Puntarenas, , Monteverde.
Cabinas El Pueblo
Costa Rica
Monteverde Puntarenas 0805655 Santa Elena Monteverde Puntarenas
87% 240
10.3171570 -84.8255467
Cabinas El Pueblo
    Ledige rom     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Grunnleggende Twin Privat Felles Bad     Grunnleggende Twin Privat Rom Med Bad/wc