X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Canape Connection

12 A William Gladstone Street, Sofia, Bulgaria

kart og veibeskrivelser


91%Rangering

  • 94%Verdi for pengene
  • 93%Sikkerhet
  • 98%Sted
  • 93%Personale
  • 85%Atmosphere
  • 91%Renslighet
  • 85%Fasiliteter

Oversatt av Google Du kan enkelt komme hit fra flyplassen, sentrale buss-og jernbanestasjoner.

Fra de viktigste buss-og jernbanestasjon kan du ta T-bane retning Lozenets (Лозенец) og gå av på NDK stasjon. Avslutt på Vitosha Blvd. Gå 4 blokker nord på Vitosha Blvd til du kommer til William Gladstone Str. (Уилиям Гладстон). Ta til venstre og etter den andre blokken vil du se skiltet 12A og Canape Connection på venstre side

Hvis du bruker på bakken transport:
Kjøp to billetter 1,00 BGN hver (en for deg og en for ryggsekken) fra driveren eller fra en aviskiosk og når du kommer på bussen umiddelbart slå de to billettene. Hvis du ikke slå dem, de er ikke gyldige.

Hvis du er gruppe 3 eller 4 personer, det er omtrent samme pris for å ta en taxi. Vær oppmerksom på at prisen per km bør være mindre enn en BGN (rundt 0,60 til 0,70 BGN). Dette kan lett sees på klistremerkene på bilvinduene. Vi anbefaler at du sjekker at før du hopper inn i taxi fordi det er mange falske drosjer rundt flyplassen og stasjonene som belaster mye mer.

Fra flyplassen:
Ta buss nummer 84 (fra Terminal 1 og 2) og gå av på siste stopp, oppkalt BSFS (БСФС). Deretter krysser korset veien mot Starbucks og gå tre blokker til Patriarh Evtimii Square (kjent som Popa) og fange en trikk nummer 12 eller 18 for 3 stopp, gå av på Makedonia-plassen stopp (Площад Македония). Så hvis du står overfor Square sving til venstre og gå fire blokker på Hristo Botev Boulevard (бул. Христо Ботев) og ta til venstre ved 4th street. Dette er William Gladstone Road (ул. Уилям Гладстон). Gå en blokk videre - du vil se antall 12A på høyre side.