X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Capricho Beach House

La Barra de Santiago, Barra de Santiago, El Salvador

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Capricho Beach House er et lite hotell som ligger på stranden foran halvøya Barra de Santiago. Dette koselige og avslappet sted er laget i økologisk stil med palm stråtak, rust motiver, trebjelker og de fire rommene dele en kul korridor med utsikt over stranden. Spektakulære omgivelser ramme denne eiendommen med langstrakt sandstrand foran og stille vann elvemunningen (lagunen) på baksiden. Området er stiplet med kokospalmer og besøkes av forskjellige fugler som kolibrier besøker blomstene i hagen. Alle rommene har A / C og privat bad. Det er en salong for soling, liten palme tekket ranchos på stranden foran, en stue og restaurantområde. Hotellet tilbyr en restaurant tjeneste fra 6am til 21:00, men hvis du ønsker å besøke andre steder, landsbyen (3kms unna) og Bocana (1 km unna) er andre alternativer for måltider.

Dette er det perfekte sted for naturelskere som plasseringen er som bidrar til å nyte den fantastiske dyrelivet i dette vernet naturområde. Turer i mangrovene å observere fugler, krypdyr, krokodiller, pattedyr og den lokale fiske communitys livsstil topper listen sammen med surfe aktiviteter, observere de store havstrøm skilpadder og andre økologiske bevaringsprogram. Tjenester er tilgjengelige er: styret utleie, surfe klasser, båtturer ut i elvemunningen eller mangrover, fisketurer, natt turer for å observere skilpadde legge egg på stranden og skilpadde babyen utslipp turer. Transporttjenester til International Airport, San Salvador, Ruta de Las Flores, El Imposible og Los Cóbanos er tilgjengelig. . Barra de Santiago landsbyen ligger bare 3 km unna, og er hjemmet til fiskere og deres familier, og et par små butikker og diners. Fellesnevneren for området er at det er veldig sunt miljø der du kan føle deg trygg vandre rundt også etter mørkets frembrudd. For å besøke den vakre Bocana (tuppen av halvøya) er det bare en 15 min. gange fra Capricho. Herfra kan du observere på klare dager imponerende vulkanske fjellkjeden hele veien fra Cerrro Verde vulkansk kompleks til Volcanoes av Pacaya, Agua og Fuego fra Guatemala. Utover mangrovene du også få øye på de grønne bakkene i El Imposible nasjonalpark.

Vennligst merk:

Avbestillingsregler: 48 timer.
Sjekk inn tid: 14:00
Sjekk ut tid: 12:00
Aksepterer kredittkort.
Frokost er ikke inkludert.
Skatter inkludert.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Flyplasstransport
  • Frokost er ikke inkludert
  • Gratis parkering
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Restaurant


Betingelser

  • Avgifter ikke inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Capricho Beach House Located at La Barra de Santiago, , Barra de Santiago.
Capricho Beach House
El Salvador
Barra de Santiago San Salvador 00001 La Barra de Santiago
0% 1
13.6999455 -90.0285816
Capricho Beach House
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc