X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Capricho Beach House

La Barra de Santiago, Barra de Santiago, El Salvador

91%Rangering

 • 80%Verdi for pengene
 • 100%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Capricho Beach House er et lite hotell som ligger ved strandpromenaden på halvøya Barra de Santiago. Dette koselige og avslappende sted er laget i økologisk stil med palm stråtak, rustikke motiver, trebjelker og de fire rommene dele en kul korridor med utsikt over stranden. Spektakulære omgivelser ramme denne eiendommen med langstrakt sandstrand i front og fortsatt vannet i elvemunningen (lagunen) på baksiden. Området er stiplet med kokospalmer og besøkes av forskjellige fugler som kolibrier besøker blomstene i hagen. Alle rommene har A / C og privat bad. Det er en salong for soling, liten palmetekkede ranchos på stranden foran, en stue og restaurantområde. Hotellet tilbyr en restaurant tjeneste fra 6am til 21:00, men hvis du ønsker å besøke andre steder, landsbyen (3kms unna) og Bocana (1 km unna) er andre alternativer for måltider.

Dette er det perfekte sted for naturelskere som plasseringen er som bidrar til å nyte den fantastiske dyrelivet i dette beskyttede naturområde. Turer i mangrovene å observere fugler, reptiler, krokodiller, pattedyr og den lokale fiske community's livsstil topper listen sammen med surfe aktiviteter, observere de store hav skilpadder og andre økologiske bevaringsprogram. Tjenester tilgjengelige er: styret utleie, surfe klasser, båtturer ut i elvemunningen eller mangrover, fisketurer, natt turer for å observere skilpadde legge egg på stranden og Skilpadde babyen utslipp turer. Transporttjenester til International Airport, San Salvador, Ruta de Las Flores, El Imposible og Los Cobanos er tilgjengelig. . Barra de Santiago landsbyen ligger bare 3 km unna, og er hjemmet til fiskere og deres familier, og et par små butikker og diners. Fellesnevner for området er at det er veldig sunt miljø der du kan føle deg trygg vandre rundt også etter mørkets frembrudd. For å besøke den vakre Bocana (spissen av halvøya) er det bare en 15 min. gange fra Capricho. Herfra kan du observere på klare dager den imponerende vulkanske fjellkjeden hele veien fra Cerrro Verde vulkansk kompleks til vulkanene i Pacaya, Agua og Fuego i Guatemala. Utover mangrovene du også få øye på de grønne skråningene av El Imposible nasjonalpark.

Vennligst merk:

Avbestillingsregler: 48hours.
Sjekk inn tid: 14:00
Sjekk ut tid: 12:00
Aksepterer kredittkort.
Frokost er ikke inkludert.
Avgifter inkludert.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Min far og jeg kom til Capricho Beach House som en del av våre to ukers ferie i El Salvador. Vi endte opp med å bo for to ekstra dager fordi vi elsket den så mye. Tjenesten var fantastisk, og menyen de tilbyr har mye mer variasjon enn en lokal restaurant. Jeg er vegetarianer, og de var i stand til å imøtekomme den også. Dette var det perfekte stedet å slappe av på stranden som du har ganske mye til deg selv, eller ta en lur i hengekøyer. Jeg vil definitivt komme tilbake.
  Les mer
   Anonym, USA, Kvinnelig, 18-24
 • Se alle omtaler »

Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Capricho Beach House Located at La Barra de Santiago, , Barra de Santiago.
Capricho Beach House
El Salvador
Barra de Santiago San Salvador 00001 La Barra de Santiago
91% 1
13.6999455 -90.0285816
Capricho Beach House
    Ledige rom     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc