X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Caribic House

69 Gloucester Avenue, White Sands Beach P.O., Montego Bay, Jamaica

69%Rangering

 • 70%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 60%Sted
 • 70%Personale
 • 60%Atmosphere
 • 70%Renslighet
 • 70%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
BESTE BELIGGENHET i Montego Bay ..... periode!

Caribic House ligger i Montego Bay i hjertet av turistsenteret kjærlig kjent av lokalbefolkningen som The Hip Strip. Med flyplassen bare en fem minutters kjøretur unna, trenger du ikke å kaste bort noen av din dyrebare ferie tid på å reise til og fra hotellet.

Eiendommen består av 17 rom med aircondition og er innen lett gangavstand fra et bredt og variert utvalg av strender, vannsport og underholdning sentre. Turer til mange av Jamaica 's beste attraksjonene kan også ordnes fra vår resepsjon.

Det finnes et bredt utvalg av spisesteder i umiddelbar nærhet som starter med Twisted Kilt Sports Bar ligger rett over gaten - en messa for NFL, NBA, Champions League og Baseball spill. The Pelican Restaurant, Blå Beat Cafe, Burger King og Margueritaville for uteliv innen syn.

Alle rommene har eget, eller dele en balkong, som har utsikt spenner over det vakre landskapet i 'Hip Strip '. De kommer også utstyrt med kabel-TV med de fleste store nettverk og flere film stasjoner, telefon, kjøleskap, klimaanlegg og varmt vann.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Jeg likte dette hostel veldig mye. Oppriktig det slags føles som en lav karakter hotellet. Det er privat, og rommene er veldig rent. Min venn og jeg delte rom for fem dager, og det var svært ren. Vi hadde til og med en utsikt over havet !! Yeh på et hostel !! Be om toppetasjen. Også jeg måtte holde en ekstra dag på grunn av problemer med passet mitt og eieren ga meg en god pris. Rommet var ikke så bra som øverste etasje, men fortsatt rene og veldig bra. Jeg anbefaler !!
  Les mer
   Anonym, Canada, Kvinnelig, 31-40
 • Se alle omtaler »

Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Caribic House Located at 69 Gloucester Avenue, White Sands Beach P.O., Montego Bay.
Caribic House
Jamaica
Montego Bay 69 Gloucester Avenue, White Sands Beach P.O.
69% 180
18.5160745 -77.8710937
Caribic House
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc