X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner reservasjoner

Caroline Lodging Family House

Urb. Avitentel Mz., Huaraz, Peru

82%Rangering

 • 89%Verdi for pengene
 • 82%Sikkerhet
 • 76%Sted
 • 80%Personale
 • 80%Atmosphere
 • 84%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Skiltet over døren sier "velkommen til vårt hjem", og ingenting kan være mer sant og på grunn av at Caroline Lodging er det beste alternativet for budsjettet for Huaraz.

Prisen inkluderer frokost og mye mer. Og på grunn av dette anbefalt i Lonely Planet, Footprint og Routard

****************** Viktig **********
Advarsel om et godt organisert svindel! Hvis du reiser med Cruz del Sur til Huaraz, vil du bli angrepet så snart du går av bussen. Disse menneskene synes å arbeide for Cruz del Sur, men de er ikke! De betale høye avgifter for å få lov til svindel i sin bussterminalen. Disse menneskene får betalt provisjon for hver natt du bor i ett av herberger oppført i sin brosjyre
De vil også prøve å selge deg overprisede turer og trekkings. Dette er et godt organisert svindel inne i bussterminalen i Cruz del Sur. Vi betaler ikke disse menneskene slik at vår plass ikke er anbefalt av dem. I stedet blir vårt hostel: langt unna, full, skitne, uvennlig. Den siste vi har hørt var at hostellet er FULL av israelske, yeah right! Vennligst ikke tro noen ord til disse menneskene. De gjør selv falske telefonsamtaler for å sjekke vår (u) tilgjengelighet. Inne i terminalen Cruz del Sur har de parkerte sin bil / van som er betalt av turister kommisjon. Ikke bli ombord deres minibuss. (andre alternativer fra Lima: Z-Buss, CIAL, Movil Tours, Rodriques, Cavassa og Julio Cesar å komme til Huaraz.

Vårt hostell vil tilby deg et økonomisk opphold med en følelse som hjemme atmosfære.

Starter med en gratis plukke opp fra bussterminalene i Huaraz vi serverer frokost på takterrassen, som er inkludert i romprisen.

Ikke inkludert er bruk av Internett (1 hr en sol, 30mins 0,50 sol). Kjøkkenbruk er en sol per person når du er villig til å bruke gassen. Varmt vann er tilgjengelig hele dagen for å lage te, kaffe eller suppe. På vår femte mel finner du vår mini-kino hvor du kan nyte de beste filmene som er tilgjengelige, en sol en person. Vaskeri tilgjengelig for 4 såler kiloen. Bestill utveksling ett for ett, og også bøker for leie.

Dette er en utrolig vennlig vandrerhjem i Huaraz. Anbefalt i ulike guidebøker.

Merk: Noen ganger er vi ikke i stand til å ha alle våre (økonomiske) dobbeltrom på nettet, fordi folk stadig kommer og går, og vi ønsker ikke doble bestillinger. For dette, foreslår vi å være sikker, ring oss, og be om tilgjengelighet for de kommende dagene. Du finner vår hjemmeside og telefonnummer på Internett. Så selv om du ikke kan bestille et dobbeltrom, dette betyr ikke at vi ikke har dem.

I et par linjer:
Fantastisk sted med vakker oversikt over fjellene der vertene vil gjøre alt for å gjøre oppholdet ditt beste du har hatt.
Spiser frokost og nyter den spektakulære fjellene på terrassen vår.
Alle rommene har frokost inkludert, og dette er ikke bare syltetøy og smør som du finner i de fleste steder i Peru.
Vi hjelper deg å planlegge din fjelltur og har kjøkken Hvis du ønsker å lage ditt eget måltid.
Vårt hostell ligger i et meget trygt og rolig nabolag slik at du slipper støy fra sentrum med biler som bruker deres horn i løpet av natten. Vi er 8 minutter til fots fra Plaza de Armas, og ikke så langt unna som noen guidebøker abonnerer.
Hvor mange vandrerhjem i løpet av turen har plukket deg opp og ført bort til bussterminalen? Ja, det gjør vi.

Dette er en utrolig vennlig økonomiske hostel i Huaraz. Hvis du går til Huaraz, må du ha bodd med familien til Caroline.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Brettspill
 • Frokost inkludert
 • DVD-er
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester
 • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Caroline Lodging Family House Located at Urb. Avitentel Mz., , Huaraz.
Caroline Lodging Family House
Peru
Huaraz Urb. Avitentel Mz.
82% 116
-9.5321939 -77.5332427
Caroline Lodging Family House
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Blandet Sovesal     6 seng Sovesal For Menn     6 seng Sovesal For Kvinner     Twin Privat Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Felles Bad