X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Caroline Lodging Family House

Urb. Avitentel Mz., Huaraz, Peru

83%Rangering

 • 92%Verdi for pengene
 • 86%Sikkerhet
 • 77%Sted
 • 88%Personale
 • 85%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 75%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Skiltet over døren sier "Velkommen til vårt hjem" og ingenting kunne være mer sant og på grunn av at Caroline Lodging er det beste alternativet for budsjettet for Huaraz.

Prisen inkluderer frokost og mye mer. Og på grunn av dette anbefales i Lonely Planet, Footprint og Routard

****************** Viktig **********
Varsel om en godt organisert svindel! Hvis du reiser med Cruz del Sur til Huaraz, vil du bli angrepet så snart du går av bussen. Disse menneskene synes å arbeide for Cruz del Sur, men de er ikke! De betale høye avgifter for å få lov til svindel i deres bussterminalen. Disse menneskene får betalt provisjon for hver natt du bor i ett av herberger oppført i sin brosjyre
De vil også prøve å selge deg overpriced turer og trekkings. Dette er et godt organisert svindel inne bussterminalen i Cruz del Sur. Vi betaler ikke disse menneskene så vårt sted er ikke anbefalt av dem. I stedet blir vår hostel: langt borte, full, skitne, uvennlig. Den siste vi har hørt var at vår hostel er FULL av israelske, yeah right! Vennligst ikke tro noen ord til disse menneskene. De gjør selv falske telefonsamtaler for å sjekke vår (u) tilgjengelighet. Inne i terminalen Cruz del Sur har de parkerte sin bil / van som er betalt av turister kommisjon. Ikke bli ombord deres minibuss. (Andre alternativer fra Lima: Z-Buss, finansielle, Movil Tours, Rodriques, Cavassa og Julio Cesar for å komme til Huaraz.

Vårt hostell vil tilby deg en økonomisk opphold med en følelse som hjemme atmosfære.

Starter med en gratis plukke opp fra bussterminalene i Huaraz serverer vi frokost på takterrassen, som er inkludert i romprisen.

Ikke inkludert er bruken av Internett (1 hr en sol, 30 min 0,50 sol). Kjøkkenbruk er en sol per person når du er villig til å bruke gassen. Varmt vann er tilgjengelig hele dagen for å lage te, kaffe eller suppe. På vår femte mel finner du vår mini-kino hvor du kan nyte de beste filmene tilgjengelig, en sol en person. Vaskeri tilgjengelig for 4 såler en kilo. Bestill utveksling ett for ett og også bøker til leie.

Dette er en utrolig vennlig vandrerhjem i Huaraz. Anbefales i ulike guidebøker.

Merk: Noen ganger er vi ikke i stand til å ha alle våre (økonomisk) dobbeltrom 'online', fordi folk kommer og går, og vi ønsker ikke doble bestillinger. For dette, foreslår vi å være sikker, ring oss, og be om tilgjengelighet for de kommende dagene. Du finner vår hjemmeside og telefonnummer på internett. Så selv om du ikke kan bestille et dobbeltrom, dette betyr ikke at vi ikke har dem.

I et par linjer:
ª Fantastisk sted med vakker oversikt over fjellet hvor vertene vil gjøre alt for å gjøre oppholdet ditt beste du har hatt.
ª Spiser frokost og nyter den spektakulære fjell på terrassen vår.
ª Alle rommene har frokost inkludert, og dette er ikke bare syltetøy og smør som du finner i de fleste steder i Peru.
ª Vi hjelper deg å planlegge din fjelltur og har kjøkken Hvis du vil lage din egen mat.
ª Vårt hostell ligger i et meget trygt og rolig nabolag slik at du ikke har støy fra sentrum med biler som bruker deres horn i løpet av natten. Vi er 8 minutter til fots fra plaza de Armas, og ikke så langt unna som noen guidebøker gjør abonnere.
ª Hvor mange vandrerhjem i løpet av turen har plukket deg opp og ført bort til bussterminalen? Ja, det gjør vi.

Dette er en utrolig vennlig økonomisk hostel i Huaraz. Hvis du går til Huaraz, må du ha bodd med familien til Caroline.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Les mer
   Anonym, Frankrike, Kvinnelig, 25-30

Fasiliteter

 • Brettspill
 • Frokost inkludert
 • DVD-er
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester
 • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Caroline Lodging Family House Located at Urb. Avitentel Mz., , Huaraz.
Caroline Lodging Family House
Peru
Huaraz Urb. Avitentel Mz.
83% 102
-9.5321939 -77.5332427
Caroline Lodging Family House
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Blandet Sovesal     6 seng Sovesal For Menn     6 seng Sovesal For Kvinner     Twin Privat Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Felles Bad