X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Carpe Noctem

Szobi utca 5, 3/8a, Budapest, Ungarn

kart og veibeskrivelser


93%Rangering

  • 93%Verdi for pengene
  • 94%Sikkerhet
  • 94%Sted
  • 95%Personale
  • 94%Atmosphere
  • 89%Renslighet
  • 90%Fasiliteter

Oversatt av Google Adresse: 1067 Budapest (6. distrikt) Szobi utca 5, 3/8a

Dessverre kan vi ikke har en tydelig tegn utenfor herberget, så pass på at du vet adressen.

Fra Nyugati stasjon:

Kom ut og ta til venstre langs Terez Korut. Passere over Podmaniczky utca. Når du kommer til neste hjørne ta til venstre inn SZOBI (ikke Szondi) nummer fem (bygningen motsatt 'Parazs Presszo' med den oransje brann tegn) i øverste etasje. Ring på dørklokka 13. Vær oppmerksom på, som vi er i en vernet bygning, er det ingen tegn på døren.

Fra flyplassen:
Få to billetter fra informasjon og ta 200 shuttle buss på vei mot Kőbánya Kispest. Få den blå metrolinjen til Nyugati. Ta avkjøringen ved metro merket Terez Korut og se ovenfor retninger.

Fra Keleti jernbanestasjon:
Gå ut fra stasjonen og ta til høyre forbi bygging på din venstre inn Bethlen Gabor. Ta første til venstre og du vil se en vogn busstopp. Få på 73 og gå av på Podmaniczky. Det er en sideveg til høyre, gå ned dit og vandrerhjemmet vil være foran deg. Du kan også ta den røde metro ett stopp (mot Deli) eller gå til Blaha Lujza Ter, og deretter ta trikk 4 eller 6 til Nyugati. Så se instruksjonene ovenfor.

Fra Nepliget busstasjon:
Få den blå metrolinjen til Nyugati og se ovenfor.

Sørg alltid for å validere metro / buss / trikk i maskinene når du går om bord!

Hvis du kommer inn sent på kvelden, er det nattbusser samt drosjer. Men bare bruke den offisielle taxiholdeplass ligger utenfor flyplassen, og selv da er det kanskje ikke det billigste alternativet. Ikke plukke opp umerkede taxier fra gaten!