X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Casa Alto Vidigal

Rua Armando de Almeida Lima 2, Vidigal, Rio de Janeiro, Brasil

kart og veibeskrivelser


63%Rangering

  • 70%Verdi for pengene
  • 50%Sikkerhet
  • 60%Sted
  • 90%Personale
  • 70%Atmosphere
  • 50%Renslighet
  • 50%Fasiliteter

Oversatt av Google OBS KORTSIKTIG BOOKERS:
Viktig info for de som bestiller og ankommer samme eller neste dag. Fyll ankomsttid på bestillingsskjemaet, slik at vi vet når du kommer og noen vil åpne døren for deg !!! Eller bare send oss ​​en mail !!


HVORDAN KOMME HER (offentlig transport):
(*) Det er et busselskap "Ekte", linjen 'Premium', blå A / C buss som passerer gjennom den internasjonale flyplassen (Antonio Carlos Jobim / Galeao) og Santos Dumont, og Novo Rio busstasjon.
Bussen går hvert 15 - 20 minutter.
Sjekk planene sine her: http://tinyurl.com/lm4uq49

(*) Ta denne bussen for 13 R $ og be sjåføren om å slippe deg av ved inngangen til favelaen Vidigal, som er den neste busstoppet etter Sheraton Hotel, på Avenida Niemeyer.

(*) Ved inngangen kan du allerede se moto-drosjer. Ta en for 2,50 og be for 'Arvrao' (oversatt som store gamle treet) / Casa Alto Vidigal. Alle det vet vår stopp. Ikke be om pris, fordi når du leser dette du allerede vet at det er 2,50 R $. De taxistas prøver alltid å lure deg, og vil be om 5 R $, eller enda mer (vi har hørt om historier som dette).
Best er å ha 2,50 R $ klar, slik at du ikke trenger å vente på utveksling eller diskutere om det.
=> Hvis du har en tung bag gi dem 3,50 R $. Husk at vi snakker om en R $ eller 0,50 USD mer så ikke vær penny-knipe. Du vil ha dem til å spille på din side, ikke mot deg!

(*) Du er ikke opp til riding motorsykkel? Ikke noe problem, fortsette å gå på hovedveien og etter 30m kan du allerede se de hvite VW taxi kombi passerer, parkert foran pizzeria 'Pizza Lit'. Samme pris, 2,50 R $ og sørge for at det bringer deg til Arvrao.
Arvrao er også siste stopp, hodet mot politiet og ta denne veien til enden, til utsiktspunktet. Gå ned trappen og huset til venstre med graffitis it is!