X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Casa Amarilla Hostel

De la entrada del Hotel Pelican eyes 1 1/2 al sur, De la escuela publica de San Juan del Sur 1/2 al n, San Juan Del Sur, Nicaragua

31%Rangering

 • 20%Verdi for pengene
 • 50%Sikkerhet
 • 30%Sted
 • 40%Personale
 • 20%Atmosphere
 • 30%Renslighet
 • 30%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Casa Amarilla er designet med backpacker i tankene! Drevet av dine medreisende, er vi stolte av å ha en ren, trygg, morsom, avslappet tilbake og avslappende hostel uten et strengt regelverk.

Vår beliggenhet er en av de beste i byen - legger ut på en sidegate, er vi borte fra alt av nattlig og tidlig morgen støy mens de fortsatt bare et par kvartaler unna barer, restauranter og strendene i San Juan.

Enten du nyter en drink i den innendørs hage atrium, matlaging selv middag i vår store, rene og fullt utstyrt kjøkken eller bare chatter med folk fra hele verden, du kommer til å elske det her!

Oppholdet inkluderer daglig rengjøring, gratis fisketurer, gratis internett / Wi-Fi, kabel-TV, en bok utveksling, DVD-bibliotek, oppbevaringsrom, kjøkken bruk, informasjon og kart og ingen portforbud. Ikke glem om vår in-house nicaraguanske kokk, klar til å lage mat du opp en fantastisk middag!

Vår lille størrelsen (vi har 5 rom) kan du nyte ekstra sikkerhet og individuell oppmerksomhet mens unngå den overveldende følelsen av store vandrerhjem; i stedet, vil du føle deg mer hjemme her. Du kan også dra nytte av muligheten for deg og dine venner å leie hele vandrerhjemmet og har din egen personlige hus i San Juan!

Du kan også nyte til de beste prisene i byen: surfing leksjoner, rir til stranden, seilturer, turer for å se skilpaddene legger sine egg, fisketurer, katagorien, turer til koloni byer som Leon og Granada, samt turer til Ometepe Island og Zapatera pluss frivillige alternativer.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Vi skulle bo her over jul, men vi kunne ikke finne sted. Vi spurte alle vi kunne i byen, men ingen hadde hørt om det. Det var som om det ikke eksisterte. Retninger var forferdelig. Dette var veldig skuffende og ganske stressende over en så travel tid av året, var vi bare ekstremt heldig å finne The Surfing Donkey!
  Les mer
 • Se alle omtaler »

Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Casa Amarilla Hostel Located at De la entrada del Hotel Pelican eyes 1 1/2 al sur, De la escuela publica de San Juan del Sur 1/2 al n, San Juan del Sur.
Casa Amarilla Hostel
Nicaragua
San Juan del Sur De la entrada del Hotel Pelican eyes 1 1/2 al sur,, De la escuela publica de San Juan del Sur 1/2 al n
31% 6
11.2554157 -85.8704602
Casa Amarilla Hostel
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 4 seng Blandet Sovesal     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad