X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Casa Gracia Barcelona Hostel

Pg. de Gracia, 116, 1, Barcelona, Spania

kart og veibeskrivelser


91%Rangering

  • 89%Verdi for pengene
  • 90%Sikkerhet
  • 95%Sted
  • 91%Personale
  • 88%Atmosphere
  • 91%Renslighet
  • 91%Fasiliteter

Oversatt av Google Veibeskrivelse:
OFFENTLIG TRANSPORT:
- Metro (undergrunnsbane): Diagonal (L3-grønn linje og L5-blå linje, ulike lokale tog FGC sammenhengene)
- Buss-system: 6, 7, 15, 16, 17, 22, 24, 28, 33, 34
- Turistbuss
Veibeskrivelse:
Fra El Prat:
Tog:
Det er tegn inne i terminalen til jernbaneplattform. Kjøp en T10 billett (dette gir deg 10 reiser på alle metroområder / t-baner, busser og trikker i Barcelona sentrum). Fra flyplassen er det bare ett tog forlater mot byen, slik at du kan ikke gå glipp av det! Gå av på Passeig de Gracia stasjon. Her har du to alternativer: enten kommer ut av stasjonen og gå fire blokker opp til Passeig de Gracia 116 eller endre fra toget til metro / t-L3-grønne linjen, og gå av på neste stopp, Diagonal.

Buss:
Flybuss (shuttle buss fra flyplassen til sentrum) går direkte fra utenfor terminalen (skilt i terminalbygningen) og tar deg til Plaça Catalunya. Her kan du ta metro L3-grønn linje fra Plaça Catalunya til Diagonal. Vi er to minutter fra Diagonal metrostasjon. Kom ut og gå til Passeig de Gracia 116.
Fra Girona eller Reus flyplassene:
Ta bussen til Estació de Nord, Barcelona. Her tar du t-banen fra Arc de Triomf L1-rød linje til Plaça Catalunya. På Plaça Catalunya endring til L3-grønn linje og gå av på Diagonal. Vi er to minutter fra Diagonal metrostasjon. Kom ut og gå til Passeig de Gracia 116.