X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Casa Stefania Residence

Via T. Astarita, 54, Sorrento, Campania, Italia

94%Rangering

 • 93%Verdi for pengene
 • 100%Sikkerhet
 • 87%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
I den fantastiske sorrentinske Coast, med utsikt over den samme panorama måte til Positano og Amalfi, virkelig karakteristiske rom og leiligheter finner sted i en fin '800 palass.
Den sjarmerende antikke bygningen blander med den moderne stilen i alle totalrenoverte rom og leiligheter for å kunne tilby våre gjester den beste komforten: aircondition, satellitt-TV, kjøleskap, hårføner, og alle tjenester du kan be oss.
La deg bli sjarmert av landskapet som lukter av appelsin og sitron og som tilbyr en naturlig vis av tusen farger Sorrentinahalvøya: fra det blå havet, som kan sees fra rommenes vinduene i boligen vår, og fremfor alt fra den vakre solarium-terrasse, til lys blå himmelen, fra den gule av sitroner, til den grønne hagen vår som omgir hele bygningen og som vil gi deg muligheten til å slappe av og pust den karakteristiske duft av sitrus planter.
Tillat deg selv en ferie med oss, kost med vår vennlige, vil vi la deg inn i en verden av farger, smaker og lukter av vår flott tradisjon!
Casa Stefania B & B kjennetegnes ikke bare av komfort og tjenester, men også av den varme gjestfriheten, hjertelighet og innbydende atmosfære som gjør sine gjester føler seg hjemme.
Eiendommen har to doble rom og en leilighet.

The Lime rom er en god dobbeltrom med privat adkomst til hagen og har et fullt utstyrt kjøkken, eget bad, klimaanlegg og satellitt-TV.
Den Arancio rom er en god og hyggelig dobbeltrom med utsikt over hagen, og har et fullt utstyrt kjøkken, eget bad, klimaanlegg og satellitt-TV.

Leiligheten kan romme opptil 4 personer og består av en hovedbygning dobbelt soverom, eget bad, et fullt utstyrt kjøkken, romslig stue med dobbel sovesofa (hver leilighet har en 3 netter minimum opphold)

Gjestene har tilgang til en frisk hage med sitron-og appelsintrær fra Sorrento.
Takket være sin gunstige posisjon, ganske og sentrale al samme tid, kan du lett nå den berømte Positano i 15 Km eller den fantastiske Capri by hydrofall i 20 minutter, eller mytiske Pompei i en halv time med bil eller tog.

'Casa Stefania Residence ' ligger bare 2 km fra Sorrento 's sentrum.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Les mer
   Anonym, Australia, Par, 25-30

Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost er ikke inkludert
 • Barnesenger er tilgjengelig
 • Haardrogers
 • Kjøkken


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Casa Stefania Residence Located at Via T. Astarita, 54, , Sorrento.
Casa Stefania Residence
Italy
Sorrento 80062 Via T. Astarita, 54
94% 13
40.6355250 14.4242480
Casa Stefania Residence
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 6 seng Privat Rom Med Bad/wc