X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Casa Teatro Massimo

Via Bara All' Olivella 123, Palermo, Italia

97%Rangering

 • 100%Verdi for pengene
 • 93%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 93%Personale
 • 93%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 100%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
CasaTeatroMassimo skryte av en prestisjefylt posisjon i hjertet av det historiske sentrum av Palermo, nøyaktig overfor Teatro Massimo. Alle de viktigste landemerkene i historiske, religiøse eller monumentale interesse av byen, obligatoriske turistmål i Palermo, samt de viktigste handlegatene, kan lett nås fra sin beliggenhet i Olivella distriktet.

CasaTeatroMassimo har dig leiligheter som ligger på den første og på andre etasje i en koselig bygning til de tidlige 900-tallet. Begge har nylig blitt restaurert og pusset opp og får alle bekvemmeligheter for et behagelig opphold. Eieren, som er bosatt i bygningen, sikrer deg hjelp og vennlig omsorg.

Verdi Apartment :: 4/7 personer :: Mq 100

Verdis Leiligheten ligger i andre etasje av bygningen, og er utstyrt med en bred inngang / stue med en dobbel sovesofa, to doble soverom, et kjøkken med spiseplass og en enkel sovesofa, et bad med badekar, en hage terrasse, med bord, stoler og parasoll paraply for hyggelige friluft lunsjer og middager. Soverommene er alle utstyrt med vifte og / eller klimaanlegg; leiligheten, innredet i en stil som er oppdatert, er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn komfyr, servise, bestikk og kjøkkenredskaper, sengetøy, hårføner, farge-TV, barneseng (på forespørsel), brann-apparat og førstehjelpssett.

Mascagni Leilighet :: 4 personer :: Mq 45

Mascagni Leiligheten ligger i første etasje av bygningen, og er utstyrt med en bred inngang, kjøkken med spiseplass, en stor dobbelt bedroomliving med sovesofa og bad med dusj.

Puccini Leilighet :: 2/3 personer :: Mq 45

Puccini Leiligheten ligger i første etasje av bygningen, og er utstyrt med en inngang / kjøkken med balkong, spisestue med balkong også, et dobbelt soverom med balkong åpning på hovedgaten, et enkelt soverom på loftet og et stort bad med dusj. Soverommene er alle utstyrt med vifter og / eller air condition; leiligheten, innredet i en stil som er oppdatert, er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn komfyr, servise, bestikk og kjøkkenredskaper, sengetøy, hårføner, farge-TV, barneseng (på forespørsel), brann-apparat og førstehjelpssett

Inkludert:

- Den ukentlig skifte av sengetøy (seng og bad).
- Kontinental frokost.
- Sluttrengjøring
- Wifi internett
- Prisen på strøm, vann og gass.
- Kart og brosjyrer.

Du kan be om en vaskeritjeneste (mot betaling).

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Strykejern/strykebrett
 • Microwave
 • Bestikk
 • Vaskemaskin


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Casa Teatro Massimo Located at Via Bara All' Olivella 123, , Palermo.
Casa Teatro Massimo
Italy
Palermo Palermo 90133 Via Bara All' Olivella 123
97% 20
38.1206479 13.3586239
Casa Teatro Massimo
    Ledige rom     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     7 seng Privat Rom Med Bad/wc