X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Casa Teatro Massimo

Via Bara All' Olivella 119, Palermo, Italia

98%Rangering

 • 100%Verdi for pengene
 • 95%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 95%Personale
 • 95%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 100%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
CasaTeatroMassimo har en prestisjetung beliggenhet i hjertet av det historiske sentrum av Palermo, nøyaktig overfor Teatro Massimo. Alle de viktigste landemerkene i historiske, religiøse eller monumentale interesse av byen, obligatoriske turistmål i Palermo, samt de viktigste handlegatene, kan lett nås fra sin plassering i Olivella distriktet.

CasaTeatroMassimo har dig leiligheter som ligger på første og på andre etasje i en koselig bygning til tidlig på 900-tallet. Begge har nylig blitt restaurert og pusset opp og får alle bekvemmeligheter for et behagelig opphold. Eieren, bosatt i bygningen, sikrer deg hjelp og vennlige omsorg.

Verdi Apartment :: 4/7 personer :: Mq 100

Verdis Leiligheten ligger i andre etasje av bygningen, og er utstyrt med en bred inngang / stue med en dobbel sovesofa, to doble soverom, et kjøkken med spiseplass og en enkel sovesofa, et bad med badekar, en hage terrasse, med bord, stoler og parasoll for hyggelige friluft lunsjer og middager. Soverommene er alle utstyrt med vifte og / eller klimaanlegg; leiligheten, innredet i en oppdatert stil, er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn ovn, tallerkener, bestikk og kjøkkenredskaper, sengetøy, hårføner, farge-TV, barneseng (på forespørsel), brann-apparat og førstehjelpssett.

Mascagni Leilighet :: 4 personer :: Mq 45

Mascagni Leiligheten ligger i første etasje av bygningen, og er utstyrt med en bred inngang, kjøkken med spiseplass, en stor dobbel bedroomliving med sovesofa og bad med dusj.

Puccini Apartment :: 2/3 personer :: Mq 45

Puccini Leiligheten ligger i første etasje av bygningen og er utstyrt med en inngang / kjøkken med balkong, spisestue med balkong også, et dobbelt soverom med balkong åpning på hovedgaten, et enkelt soverom på loftet og et bredt bad med dusj. Soverommene er alle utstyrt med vifter og / eller air condition; leiligheten, innredet i en oppdatert stil, er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn ovn, servise, bestikk og kjøkkenredskaper, sengetøy, hårføner, farge-TV, barneseng (på forespørsel), brann-apparat og førstehjelpssett

Inkludert:

- Den ukentlig skifte av sengetøy (seng og bad).
- Kontinental frokost.
- Sluttrengjøring
- Wifi internettilgang
- Prisen på strøm, vann og gass.
- Kart og brosjyrer.

Du kan be om en vaskeritjeneste (mot betaling).

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Strykejern/strykebrett
 • Microwave
 • Bestikk
 • Vaskemaskin


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Casa Teatro Massimo Located at Via Bara All' Olivella 119, , Palermo.
Casa Teatro Massimo
Italy
Palermo Palermo 90133 Via Bara All' Olivella 119
98% 21
38.1206479 13.3586239
Casa Teatro Massimo
    Ledige rom     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     7 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc