X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Casa Teatro Massimo

Via Bara All' Olivella 123, Palermo, Sicily, Italia

95%Rangering

 • 100%Verdi for pengene
 • 90%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 90%Personale
 • 90%Atmosphere
 • 93%Renslighet
 • 100%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
CasaTeatroMassimo har en prestisjefylt posisjon i hjertet av det historiske sentrum av Palermo, nøyaktig motsatt Teatro Massimo. Alle de viktigste landemerkene i historiske, religiøse eller monumentale interesse av byen, kan obligatoriske turistmål i Palermo, samt de viktigste handlegatene, lett nås fra sin beliggenhet i Olivella distriktet.

CasaTeatroMassimo har dig leiligheter som ligger i første og i andre etasje i en koselig bygning dateres til tidlig 900-tallet. Begge har nylig blitt restaurert og pusset opp og får alle bekvemmeligheter for et behagelig opphold. Eieren, bosatt i bygningen, sikrer deg hjelp og vennlig omsorg.

Verdi Apartment :: 4/7 personer :: Mq 100

Verdis Leiligheten ligger i andre etasje av bygningen, og er utstyrt med en bred inngang / stue med en dobbel sovesofa, to doble soverom, et kjøkken med spiseplass og en enkel sovesofa, et bad med badekar, en hage terrasse, med bord, stoler og parasoll paraply for hyggelige friluft lunsjer og middager. Soverommene er alle utstyrt med vifte og / eller klimaanlegg, leiligheten, innredet i en oppdatert stil, er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn komfyr, servise, bestikk og kjøkkenredskaper, sengetøy, hårføner, farge-TV, barneseng (på avtale), brannslukningsapparat og førstehjelp pakker.

Mascagni Leilighet :: 4 personer :: Mq 45

Den Mascagni Leiligheten ligger i første etasje av bygningen og er utstyrt med en bred inngang, kjøkken med spiseplass, stor dobbel bedroomliving med sovesofa og bad med dusj.

Puccini Apartment :: 2/3 personer :: Mq 45

Puccini Leiligheten ligger i første etasje av bygningen og er utstyrt med en inngang / kjøkken med balkong, spisestue med balkong også, et dobbelt soverom med balkong åpning på hovedgaten, et enkelt soverom på loftet og et stort bad med dusj. Soverommene er alle utstyrt med vifter og / eller air condition, leiligheten, innredet i en oppdatert stil, er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn komfyr, servise, bestikk og kjøkkenredskaper, sengetøy, hårføner, farge-TV, barneseng (på avtale), brannslukningsapparat og Førstehjelp kits

Inkludert:

- Den ukentlige skifte av sengetøy (seng og bad).
- Kontinental frokost.
- Sluttrengjøring
- Wifi internett
- Prisen på strøm, vann og gass.
- Kart og brosjyrer.

Du kan be om et lite vaskeri tjeneste (mot betaling).

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Les mer
   Anonym, USA, Kvinnelig, 18-24

Fasiliteter

 • Komfyr
 • Kjøleskap
 • Internettilgang
 • Strykejern/strykebrett
 • Microwave
 • Bestikk
 • Vaskemaskin


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Casa Teatro Massimo Located at Via Bara All' Olivella 123, , Palermo.
Casa Teatro Massimo
Italy
Palermo Palermo 90133 Via Bara All' Olivella 123
95% 17
38.1206479 13.3586239
Casa Teatro Massimo
    Ledige rom     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     7 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc