X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Casa Teatro Massimo

Via Bara All' Olivella 119, Palermo, Italia

100%Rangering

 • 100%Verdi for pengene
 • 100%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 100%Renslighet
 • 100%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
CasaTeatroMassimo har en prestisjetung beliggenhet i hjertet av det historiske sentrum av Palermo, nøyaktig motsatt Teatro Massimo. Alle de viktigste landemerkene i historiske, religiøse eller monumentale interesse av byen, obligatorisk turistmål i Palermo, samt de viktigste handlegatene, kan lett nås fra sin beliggenhet i Olivella distriktet.

CasaTeatroMassimo har dig leiligheter som ligger på første og andre etasje i en koselig bygning fra tidlig 900-tallet. Begge har nylig blitt restaurert og pusset opp og er gitt alle bekvemmeligheter for et behagelig opphold. Eieren, bosatt i bygningen, sikrer deg hjelp og vennlige omsorg.

Verdi Apartment :: 4/7 personer :: Mq 100

Verdis Leiligheten ligger i andre etasje av bygningen, og er utstyrt med en bred inngang / stue med en dobbel sovesofa, to doble soverom, et kjøkken med spiseplass og en enkel sovesofa, et bad med badekar, en hage terrasse, med bord, stoler og parasoll for hyggelige friluft lunsjer og middager. Soverommene er alle utstyrt med vifte og / eller klimaanlegg; leiligheten, innredet i en oppdatert stil, er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn komfyr, servise, bestikk og kjøkkenredskaper, sengetøy, hårføner, farge-TV, barneseng (på forespørsel), brannapparat og førstehjelp pakker.

Mascagni Leilighet :: 4 personer :: Mq 45

Mascagni Leiligheten ligger i første etasje av bygningen, og er utstyrt med en bred inngang, kjøkken med spiseplass, stor dobbel bedroomliving med sovesofa og bad med dusj.

Puccini Apartment :: 2/3 personer :: Mq 45

Puccini Leiligheten ligger i første etasje av bygningen, og er utstyrt med en inngang / kjøkken med balkong, spisestue med balkong også, et dobbelt soverom med balkong åpning på hovedgaten, et enkelt soverom på loftet og et bredt bad med dusj. Soverommene er alle utstyrt med vifter og / eller air condition; leiligheten, innredet i en oppdatert stil, er utstyrt med kjøleskap, mikrobølgeovn komfyr, servise, bestikk og kjøkkenredskaper, sengetøy, hårføner, farge-TV, barneseng (på forespørsel), brannapparat og førstehjelp pakker

Inkludert:

- Den ukentlige skifte av sengetøy (seng og bad).
- Kontinental frokost.
- Sluttrengjøring
- Wifi internettilgang
- Kostnader for elektrisitet, vann og gass.
- Kart og brosjyrer.

Du kan be om et vaskeri tjeneste (mot betaling).

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Strykejern/strykebrett
 • Mikrobølgeovn
 • Bestikk
 • Vaskemaskin


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Casa Teatro Massimo Located at Via Bara All' Olivella 119, , Palermo.
Casa Teatro Massimo
Italy
Palermo Palermo 90133 Via Bara All' Olivella 119
100% 23
38.1206479 13.3586239
Casa Teatro Massimo
    Ledige rom     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     7 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc