X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Caspian Hostel

Asef zeynalli 29 / 9, Baku, Aserbajdsjan

kart og veibeskrivelser


70%Rangering

  • 69%Verdi for pengene
  • 67%Sikkerhet
  • 91%Sted
  • 73%Personale
  • 60%Atmosphere
  • 78%Renslighet
  • 56%Fasiliteter

Oversatt av Google Vandrerhjemmet ligger ved siden av Meridian Hotel i gamlebyen. Hvis du er i foran hotellet tar liten passasje til venstre på Meridian - vår vandrerhjemmet ligger bare 30 meter til venstre, andre dør til høyre, i første etasje.

fra flyplassen:

den enkleste måten er å ta en taxi. Dette skal koste 20 nye Manat eller rundt 24 USD (noen ganger det kan kalles 10 Shirvan eller 10.000 gammel Manat). det er bedre å forhandle dette før du går inn i taxi.

få drosjesjåfør å ta deg til den gamle byen (Icheri Sheher) og slippe deg foran meridianen hotellet. deretter
En. Som du møte Meridian Hotel ta smug rett til venstre.

2. Walk for 25 meter og ta tredje døren du ser til venstre - det er en lys blå farge og siste dør i smug.

3. I første etasje direkte foran denne inngang er det en dør omgitt av et rosa vegg.

4. Dette er vandrerhjemmet. Det er en liten kamel bilde på døren.

fra busstasjonen:

du vil mest sannsynlig bli droppet av på de viktigste avtovag, relativt nær 20 Janvar metrostasjonen. avhengig av tid på dagen og størrelsen på vesken din, kan du enten ta en taxi (rundt 6 Manat, se ovenfor for veibeskrivelse) eller ta metroen ved å avslutte bussterminalen, snu rundt for å møte velotrek kompleks, og gangavstand til den andre siden av komplekset å finne metro inngangen (se nedenfor instruksjoner for å komme med metro).

med metro:

metro er en usedvanlig billig måte å komme seg rundt i byen, men kan være vanskelig å forhandle for noen nye til Baku som ikke snakker russisk eller tyrkisk / aserbajdsjansk.

å bruke metroen, kjøpe et kort for to Manat og sette litt penger på det (ikke gå over hver tur er bare fem qepik, slik at du får 20 turer til en Manat). så, ta metroen til baki soveti. på enkelte deler av linjene, tog alternative i mål, så enten må du få den baki soveti tog, eller endre på 28. mai stasjon.

når du kommer ut av Baki soveti, ta til høyre og høyre igjen, for å møte bymurene. gå gjennom porten, ta til høyre og følg veggen til du kommer til en gammel hammam nedsunket i bakken. ta til venstre i front av hammam og gå å holde den britiske kommunehuset til venstre. Fortsett rett frem og du vil nå lite torg. Her på venstre side vil du se relativt større bygning på Hotel Meridian. Deretter

En. Som du møte Meridian Hotel ta smug rett til venstre.

2. Walk for 25 meter og ta tredje døren du ser til venstre - det er en lys blå farge og siste dør i smug.

3. I første etasje direkte foran denne inngang er det en dør omgitt av et rosa vegg.

4. Dette er vandrerhjemmet. Det er en liten kamel bilde på døren.


fra fergen:

gjøre veien til den gamle byen langs neftchiler - hovedgaten ved siden av boulevard. den enkleste måten å finne riktig inngang er å gå til azneft square (se kart nedenfor) og ta deretter første inngangen til den gamle byen, som vil plassere deg foran meridianen hotellet. deretter følger "fra lufthavnens instruksjoner.