X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Castel d'Arno

Str. Castel d'Arno,8, Loc. Pianello, Perugia, Italia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
I midten av den vakre umbriske daler og åser, og med en enestående panoramautsikt, mellom Perugia og Assisi, er Castel d'Arno en fullstendig restaurert burgh av det 13. århundre. Vi har 5 leiligheter og feriehus med privat bad. Vårt land-huset er omgitt av en utrolig rose og oliven, inne som det er en ny og panoramabasseng.

Landet Huset ligger i en strategisk posisjon i nærheten av mange byer av særlig turist interesse (Perugia, Assisi, Gubbio, Spoleto, Todi, Spello, etc). Videre er vi til små skritt fra S. Egidio Airport, som blir siste anløpshavn internasjonale linjer lavpris (Ryanair, etc).

I dag landet huset, etter at restaureringsjobber, har fem karakteristiske leiligheter mye komfortable, alle med synet på den fantastiske utsikten over umbriske daler. Vårt land Huset er delt i fem pent dekorerte og komfortable leiligheter, med pentry og eget bad, sengetøy og oppvarming. Stort parkerings inne i kabinettet.
For våre verter setter vi en lokal bruk på vaskerom (med to vaskemaskinene, fri bruk).

For alle de som er ønsket å lage pizza, er mulig også å bruke en prakt brensel ovn som ligger i vår karakteristiske gårdsplassen; Det er også en stor BBQ i hagen.

Og dessuten er det mulig å ha bruk for den store hagen og svømmebassenget for hyggelige øyeblikk slapp.
I nærheten av Castel d'Arno er det to restauranter der det er mulig å ha middag med moderate priser, og for å være i stand til å smake på typiske umbriske kjøkkenet.

Vår er det ideelle opphold sted for hvem privilegier den menneskelige kontakt i en vennlig, relaxant og hyggelig atmosfære.
Utover til kjente gjestfrihet, vil du også finne og edle rådene optimal for å gjengi ditt opphold hyggelig og interessant.

Castel d'Arno ligger bare 12 km fra det historiske sentrum av Assisi og 13km fra det av Perugia. S. Egidio Flyplass 12 km.
Noen få minutter med bil tar deg til de viktigste kunstsentre i Umbria:
- Perugia (historiske sentrum) 13km
- Assisi 12km
- Gubbio 30km
- Spello 20km
- Spoleto 35km
- Todi 35km
- Og bare 25 km fra Trasimeno Lake.

og deretter: Siena 90 km, Firenze 150 km.

Våre 5 leiligheter er så kalt:

IL CUCINONE med 2-4 senger. Ligger i første etasje i landet vårt hus, er det et stort rom for MQ 50 og høyt under taket med karakteristisk Garret og en romantisk balkong som peker ut mot hagen og en fantastisk utsikt. Den består av en dobbeltseng, en garret med to enkeltsenger, eget bad, utstyrt kjøkkenkrok.

GLI ULIVI med 4 senger. Ligger i første etasje i landet vårt hus, og tilbyr en vakker utsikt over den store hagen av oliven trær og roser, der svømmebassenget av nyere realisering er plassert. Det er et karakteristisk leilighet på MQ. 50 og består av en dobbeltseng, et rom med to enkeltsenger, eget bad, utstyrt kjøkkenkrok.

L'ORTO med 2-3 senger. Ligger i første etasje av landet vårt hus, med egen inngang, det vender mot hagen med oliven trær og har en privat liten gårdsplass. Det er en leilighet på MQ 40 og består av en bred dobbel-rom med også en enkeltseng, eget bad, stue med kjøkkenkrok.

IL CORTILE med 4-6 senger. Ligger i første etasje i landet vårt hus, står det den karakteristiske gårdsplass med panoramautsikt. Det er en leilighet på MQ 65 og består av to doble rom, eget bad, stue med kjøkkenkrok.
og deretter suiten IL Subasio med 6-11 senger. Ligger i andre etasje i landet vårt hus, er denne leiligheten ca 170 mq i størrelse og består av en stor dobbel-rom, en annen dobbel-rom, et stort rom med 6 enkeltsenger, et kvistværelse med divan dobbeltseng, to karakteristiske bad (hvorav ett med stort badekar), en stue med TV og DVD, et stort kjøkken med temakveld og oppvaskmaskin.

Sjekk inn 12:00 til 21:00 hvis du ankommer senere vennligst informer oss.

Sjekk ut 10:00

Hvis du bruker varmen kostnaden er:
For leiligheten for 11 personer: € 3 per time
For leiligheten for seks personer: € 1,50 per time
For de andre leilighetene: 1 Euro per time.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Komfyr
  • Oppvaskmaskin
  • Kjøleskap
  • Internettilgang
  • Svømmebasseng
  • Bestikk
  • Vaskemaskin


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Castel d'Arno Located at Str. Castel d'Arno,8, Loc. Pianello, Perugia.
Castel d'Arno
Italy
Perugia PERUGIA Str. Castel d'Arno,8, Loc. Pianello
0% 1
43.1502211 12.5382328
Castel d'Arno
    Ledige rom     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     12 seng Privat Rom Med Bad/wc