X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Castello's Tourist Nest

Benaulim, Goa, India

56%Rangering

 • 63%Verdi for pengene
 • 56%Sikkerhet
 • 67%Sted
 • 57%Personale
 • 56%Atmosphere
 • 46%Renslighet
 • 50%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Dette ligger i delstaten Goa på stranden i Benaulim, Sør-Goa 7kms fra Madgaon jernbanestasjonen og 35kms fra Vasco da Gama flyplassen i goa ca 15 minutters gange fra stranden.

Det er 9 dobbeltrom med egne vedlagte ensuites og dusj med balkonger som vender mot skog kokos gardens.Ideal for fugle watchers.Because det er cucu fuglene i trærne for deg å se på.

Eieren Mr. Savio Castello kan ordne togbilletter rundt India for deg. Fleste bo her i flere måneder og kommer tilbake år etter år til rolig rundt og fredelig miljø av sted. Verten kan fortelle deg historier om hva Goa var under portugisiske tider og hva Goa er som i dag. Han er en veldig interessant person å høre også.

Castello turist reir har et kjøleskap i nærheten av rommet ditt, hvor du kan ta ut drinker som helst på dagen og natten og skrive det ned på fanen og betale når du leave..Also student reisende vil få en rabatt på reise mellom månedene juni til oktober. Jente reisende er laget safe.And deres behov blir ivare after.So hvis du er på vei inn i India og går til goa sjekke dette castello turist hekker i Benaulim goa.Castello sin Tourist reir har også stranden coco hytter som er i nærheten av stranden sammen med det er også en strandrestaurant det kalles castello strand shack og coco hytter restaurant.Has12 hytter fire hytter har egne eget tilknyttet bad og 8 hytter delte bathroomswith fellesbad hytter koster rs 200 / - per person og festet med bad koster Rs250 / - per person. .mer Mennesker foretrekker hyttene fordi de er nær stranden kan du komme til stranden første du våkner opp i morning.This hyttene har også en oppbevaringsboks anlegget og 24 timer sikkerhet guard.The hytter har en dobbeltseng og elektrisitet og også en vifte for å holde deg kjølig bortsett fra sjøen breeze.It er ganske fredelig ideell for fugletittere fordi tidlig morgen kan du se delfiner og ulike varianter av fugler kommer og sitter i kokos palms.You kunne fortsatt ha strandhytte anlegget selv når du reservere rom på castello er så kan du gå og se mr felix savio castello og også hans guesthouse og strandhytter

Vær oppmerksom på unge reisende fra India som gutter på sin egen eller grupper kan ikke boken i dette stedet selv om du bestiller eieren vil ikke erkjenne booking.More preferanse vil bli gitt til par fra India og par i andre deler av Asia Afrika og europe..And har også stedet for å se bilder av stedet på stranden foran www.castello sin coco huts.com

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Frokost er ikke inkludert
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Restaurant


Betingelser

 • Ikke portforbud


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Castello's Tourist Nest Located at Benaulim, , Goa.
Castello's Tourist Nest
India
Goa 403716 Benaulim
56% 101
15.2540663 73.9198887
Castello's Tourist Nest
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc