X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner reservasjoner

Castello's Tourist Nest

Benaulim, Goa, India

74%Rangering

 • 84%Verdi for pengene
 • 71%Sikkerhet
 • 88%Sted
 • 76%Personale
 • 71%Atmosphere
 • 65%Renslighet
 • 66%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Dette ligger i delstaten Goa på stranden i Benaulim, Sør-Goa 7kms fra Madgaon jernbanestasjonen og 35kms fra Vasco da Gama flyplassen i goa ca 15 minutters gange fra stranden.

Det er ni dobbeltrom med sine egne tilknyttede ensuites og dusj med balkonger som vender mot skog kokos gardens.Ideal for fugl watchers.Because det er cucu fugler i trærne for deg å se.

Eieren Mr. Savio Castello kan ordne togbilletter rundt India for deg. Fleste bo her i flere måneder, og kommer tilbake år etter år til rolig rundt og fredelig miljø av sted. Verten kan fortelle deg historier om hva Goa var under portugisiske tider og hva Goa er som i dag. Han er en veldig interessant person å høre også.

Castello turist nest har et kjøleskap i nærheten av rommet ditt, hvor du kan ta ut drinker som helst på dagen og natten, og skrive det ned på fanen og betale når du forlater .. Også student reisende vil få en rabatt på reise mellom månedene juni til oktober. Jente reisende er laget safe.And deres behov blir ivare after.So hvis du er på vei inn i india og kommer til goa sjekke dette castello turist hekker i Benaulim goa.Castello 's Tourist nest har også stranden coco hytter som er i nærheten av stranden sammen med det er også en strandrestaurant det kalles castello strand shack og coco hytter restaurant.Has12 hytter fire hytter har egen eget tilknyttet bad og åtte hytter delt bathroomswith delte bad hytter som koster rs 200 / - per person og festet med bad koster Rs250 / - per person. . Flere mennesker foretrekker hyttene fordi de er nær stranden du kan komme til stranden første du våkner opp i morning.This hytter har også en oppbevaringsboks anlegget og 24 timer sikkerhet guard.The hyttene har en dobbeltseng og elektrisitet og også en vifte for å holde deg kjølig bortsett fra havet breeze.It er ganske fredelig ideell for fugletittere fordi tidlig morgen kan du se delfiner og forskjellige varianter av fugler kommer og sitter i kokos palms.You kan fortsatt ha strandhytte anlegget selv når du reservere rom på castello er så kan du gå og se mr felix Savio castello og også hans gjestehus og strandhytter

Vær oppmerksom på unge reisende fra india som gutter på sin egen eller grupper vennligst ikke bestille på denne plass, selv om du bestiller eieren vil ikke erkjenne booking.More preferanser vil bli gitt til par fra India og par i andre deler av Asia Afrika og europa .. Og også har området for å se bilder av stedet på stranden foran Castellos coco hytter.

Søk etter tilgjengelighet

 • Siste omtale

  Oversatt av Google
  Fyren Savio var opprinnelig svært uhøflig på telefonen og i person. Han bokstavelig opptrådt på en måte som jeg var tenkt for et gratis opphold på sin plass. Det er ikke en måte å bli oppføre seg med gjester. Senere på med gjensidige samtaler fant jeg ham fint fra hjertet. Kan være han bare forstyrret på grunn av noen personlige grunner. Sengene i rommet hadde veps og mygg garn var full av fluer. Selv toalettet hadde ikke varmt vann og hadde spindelvev. Stedet og omgivelsene er selv fin, god og sikret.
  Les mer
   Anonym, India, Blandet Gruppe, 25-30
 • Se alle omtaler »

Fasiliteter

 • Frokost er ikke inkludert
 • Gratis trådløs internettilkobling


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Castello's Tourist Nest Located at Benaulim, , Goa.
Castello's Tourist Nest
India
Goa 403716 Benaulim
74% 83
15.2540663 73.9198887
Castello's Tourist Nest
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc