X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

ChapiNorte Hostel

Calle 79 numero 14-59 apto 402, Zona Rosa, Bogota, Colombia

85%Rangering

  • 90%Verdi for pengene
  • 90%Sikkerhet
  • 90%Sted
  • 85%Personale
  • 75%Atmosphere
  • 80%Renslighet
  • 85%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hei mine venner!

Chapinorte Hostel og Chapinorte pensjonatet vip, gangavstand til Zona Rosa, har Nord-Bogota gleden og stolt over å informere deg om vi skal fornye begge fasiliteter for å konvertere dem i Chapinorte Boutique Hostel og Chapinorte Boutique Guesthouse. Vi ønsker å være den første virkelige Boutique Hostel og Real Boutique gjestehus i nord Bogota.

Vi håper vi er ferdig med disse endringene innen utgangen av dette året, slik at du kan begynne å nyte våre nye tjenester fra begynnelsen av 2012.

Vi vil tilby nye tjenester i henhold til Boutique Stilig: frokost a la carte, plasma tv på rommet, telefon wilt ubegrenset lokale samtaler i rommet, laptop hvis trenger det gratis etc) og det viktigste uten å øke prisene

New !!!! Vi er den eneste gjestehuset og vandrerhjemmet i Nord Bogota aksepterer kredittkort !!!

ChapiNorte B & B er den eneste, nyeste og billigste bed and breakfast pensjonat og nå Studentboligene i Nord-Bogota, gangavstand til Zona Rosa eller T-sonen, Parque 93 (beste nattelivet i byen) og de fleste embassys, universiteter og teknologi kjøpe sentre, og de viktigste kjøpesentre, Andino, Atlantis, El Retiro, butikker, kinoer, diskoteker og så ... Det er et lite sted, men hyggelig, rent, vennlig. Med tospråklige ansatte og er i en utmerket beliggenhet i byen.

sannsynligvis det tryggeste området i Bogota.

.
Vi er sentralt plassert, 5 minutters gange til det populære Chapinero-området. 3 minutters gange til Zona Rosa (Best natteliv område av byen), 15 minutter til La Candelaria (sentrum) og bare to kvartaler til Transmilenio (76th street exit). Vi er også i midten av byen, til bare tre kvartaler unna formen bussholdeplass få til la Calera, en vakker liten koloni by oppe i fjellene. Vi er i midten av veien til Chia og Andres Carne de Res Restaurant, Zipaquira og dens Salt Cathedral, til nord buss stasjon komme til Nord-Colombia og Venezuela.

Frokost er valgfrie og spanske kurs med colombianske innfødte lærere som valgfritt.

Stedet har en hyggelig kjøkken hvor du kan lage selv, varm dusj i felles bad og lokale guider eller turistinformasjonen / orientering hvis du trengte.

Vi tilbyr pakker inkludert: Overnatting, språkkurs, gratis tur rundt i byen, gratis Flyplass plukke opp hvis du bestiller 7 netter eller lenger. Be om detaljer.

Søk etter tilgjengelighet


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Ikke-røyk
  • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
ChapiNorte Hostel Located at Calle 79 numero 14-59 apto 402, Zona Rosa, Bogota.
ChapiNorte Hostel
Colombia
Bogota 11001000 Calle 79 numero 14-59 apto 402, Zona Rosa
85% 118
4.6625542 -74.0594816
ChapiNorte Hostel
    Ledige rom     Twin Privat Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     4 seng Blandet Sovesal     Enkelt Privat Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc