X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

ChapiNorte Hostel

Calle 79 numero 14-59 apto 402, Zona Rosa, Bogota, Colombia

62%Rangering

  • 40%Verdi for pengene
  • 87%Sikkerhet
  • 73%Sted
  • 60%Personale
  • 40%Atmosphere
  • 73%Renslighet
  • 60%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Hei mine venner!

Chapinorte Hostel og Chapinorte pensjonatet vip, gangavstand til Zona Rosa, har Nord-Bogota gleden og stolte av å informere deg om vi skal fornye begge muligheter til å konvertere dem i Chapinorte Boutique Hostel and Chapinorte Boutique Guesthouse. Vi ønsker å være den første virkelige Boutique Hostel og Real Boutique gjestehus i nord Bogota.

Vi håper vi er ferdige med disse endringene innen utgangen av dette året, slik at du kan begynne å nyte våre nye tjenester fra begynnelsen av 2012.

Vi vil tilby nye tjenester i henhold til Boutique Stilig: frokost a la carte, plasma tv på rommet, telefon Wilt ubegrensede lokale samtaler i rommet, laptop hvis trenger det gratis etc) og det viktigste uten å øke prisene

New! Vi er det eneste gjestehuset og vandrerhjemmet i Nord-Bogota aksepterer kredittkort!

ChapiNorte B & B er den eneste, nyeste og billigste bed and breakfast hostel og nå Studentboliger i Nord-Bogota, gangavstand til Zona Rosa eller T Zone, 93 Parque (beste nattelivet i byen) og de fleste embassys, universiteter og teknologi kjøpesentre sentre, og de viktigste kjøpesentre, Andino, Atlantis, El Retiro, butikker, kinoer, diskoteker og så ... Det er et lite sted, men hyggelig, feilfri, vennlig. Med tospråklige ansatte og er i en utmerket beliggenhet i byen.

sannsynligvis det tryggeste området i Bogota.

.
Vi er sentralt plassert, 5 minutters gange til populære Chapinero området. 3 minutters gange til Zona Rosa (Best nattelivet i byen), 15 minutter til La Candelaria (sentrum) og bare to kvartaler til Transmilenio (76th street exit). Vi er også i midten av byen, bare 3 kvartaler unna danne bussholdeplass for å komme til La Calera, en vakker liten kolonial by oppe i fjellene. Vi er i midten av veien til Chia og Andres Carne de Res Restaurant, Zipaquira og dens Salt Cathedral, nord busstasjonen å komme til Nord-Colombia og Venezuela.

Frokost er valgfrie og spansk kurs med colombianske innfødte lærere som tilleggsutstyr.

Stedet har en hyggelig kjøkken hvor du kan lage mat selv, varm dusj i felles bad og lokale guider eller turistiske informasjon / orientering hvis du trengte.

Vi tilbyr pakker som inkluderer: overnatting, språkkurs, gratis tur rundt i byen, gratis Flyplass plukke opp. Spør for detaljer.

Søk etter tilgjengelighet


Betingelser

  • Aksepterer kredittkort
  • Ikke-røyk
  • Skatter inkludert


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
ChapiNorte Hostel Located at Calle 79 numero 14-59 apto 402, Zona Rosa, Bogota.
ChapiNorte Hostel
Colombia
Bogota 11001000 Calle 79 numero 14-59 apto 402, Zona Rosa
62% 113
4.6625542 -74.0594816
ChapiNorte Hostel
    Ledige rom     Twin Privat Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     4 seng Blandet Sovesal     Enkelt Privat Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Grunnleggende Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc