Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Check In Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Verdi for pengene 7.6
 • Sikkerhet 7.9
 • Sted 8.3
 • Personale 7.3
 • Atmosphere 6.7
 • Renslighet 6.4
 • Fasiliteter 6.9

Sted

Markgrafenstrasse 68

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Den raskeste måten å finne oss:


Sjekken i Hostel ligger rett ved T-banestasjonen U Kochstr. / Checkpoint Charlie av linjen U6. Nærmeste bussholdeplass er det stopp Charlottenstr. av Busslinje M29.
I det følgende kan du finne retninger fra forskjellige steder til vandrerhjemmet.

Fra Tegel flyplass (TXL):

Rute 1:

Ta buss TXL i retning S + U Alexander via Hauptbahnhof. Vennligst gå av bussen når du kommer til bussholdeplassen Unter den Linden / Friedrichstr. Deretter gå til T-banestasjonen U Franzoesische Str. og ta metroen i retning til U Alt-Mariendorf. Etter bare to stopp vil du være på U Kochstr. / Checkpoint Charlie. Fra dette punktet er det ganske enkelt. Bare bo på gaten Rudi-Dutschke-Str. og gå rett fram til du ser gateskilt Markgrafenstr. Nå er du bare nødt til å ta til høyre og gå rett fram i ca to minutter til du kommer til vandrerhjemmet.


Rute 2:

Ta buss 109 i retning S + U Zoologischer Garten. Her må du gå av bussen på holdeplassen U Jakob-Kaiser-Platz. Deretter bytte til t-banestasjonen U Jakob-Kaiser-Platz (U7) og ta t-banen i retning til U Rudow. Etter en stund kommer du til U Mehringdamm kan du endre her til linjen U6 i retning U Franzoesische Str. Når du kommer til T-banestasjonen U Kochstr. / Checkpoint Charlie kan du gå av toget. Fra dette punktet er det ganske enkelt. Bare bo på gaten Rudi-Dutschke-Str. og gå rett fram til du ser gateskilt Markgrafenstr. Nå er du bare nødt til å ta til høyre og gå rett fram i ca to minutter til du kommer til vandrerhjemmet.


Fra Schönefeld flyplass (SXF):


Ta bussen X7 i retning til U Rudow. Når du ankommer U Rudow ta metro U7 i retning S + U Rathaus Spandau (det er kun én retning). Etter ankomst på t-banestasjonen U Mehringdamm du endre til linjen U6 i retning til U Franzoesische Str. Når du kommer til T-banestasjonen U Kochstr. / Checkpoint Charlie kan du gå av toget. Fra dette punktet er det ganske enkelt. Bare bo på gaten Rudi-Dutschke-Str. og gå rett fram til du ser gateskilt Markgrafenstr. Nå er du bare nødt til å ta til høyre og gå rett fram i ca to minutter til du kommer til vandrerhjemmet.


Fra Hauptbahnhof (sentralstasjonen):

Ta bussen M41 i retning til Sonnenallee / Baumschulenstr. og gå av bussen på holdeplassen S Anhalter Bahnhof. Endre her til Busslinje M29 i retning til U Hermann. Deretter gå av på holdeplassen Charlottenstr. Fra dette punktet er det ganske enkelt. Bare bo på gaten Rudi-Dutschke-Str. og gå rett fram til du ser gateskilt Markgrafenstr. Nå er du bare nødt til å ta til høyre og gå rett fram i ca to minutter til du kommer til vandrerhjemmet.


ZOB (Central bussterminalen):

Ta buss 139 i retning til Hakenfelde, Werderstr. Gå av på holdeplassen U Kaiserdamm. Endre her til Metro linje U2 og ta metroen i retning S + U Pankow. Etter ankomst på t-banestasjonen U Stadtmitte kan du endre til linjen U6 i retning til U Alt-Mariendorf. Når du kommer til T-banestasjonen U Kochstr. / Checkpoint Charlie kan du gå av toget. Fra dette punktet er det ganske enkelt. Bare bo på gaten Rudi-Dutschke-Str. og gå rett fram til du ser gateskilt Markgrafenstr. Nå er du bare nødt til å ta til høyre og gå rett fram i ca to minutter til du kommer til vandrerhjemmet.
 • Verdi for pengene 7.6
 • Sikkerhet 7.9
 • Sted 8.3
 • Personale 7.3
 • Atmosphere 6.7
 • Renslighet 6.4
 • Fasiliteter 6.9
Les alle anmeldelser BESTILL NÅ
Check In Hostel Located at Markgrafenstrasse 68, , Berlin.
Check In Hostel
Germany
Berlin 10969 Markgrafenstrasse 68
73% 2003
52.5054599 13.3939862
Check In Hostel
    Ledige rom

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev for å få de beste tilbudene og nyhetene sendt direkte til innboksen din. Du kan avmelde deg når som helst.