Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Check In Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Verdi for pengene 7.3
 • Sikkerhet 7.6
 • Sted 8.1
 • Personale 7.3
 • Atmosphere 6.8
 • Renslighet 6.6
 • Fasiliteter 6.5

Sted

Markgrafenstrasse 68

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Den raskeste måten å finne oss:


Sjekken i Hostel ligger rett ved T-banestasjonen U Kochstr. / Checkpoint Charlie av linjen U6. Nærmeste bussholdeplass er det stopp Charlottenstr. av Busslinje M29.
I det følgende kan du finne retninger fra forskjellige steder til vandrerhjemmet.

Fra Tegel flyplass (TXL):

Rute 1:

Ta buss TXL i retning S + U Alexander via Hauptbahnhof. Vennligst gå av bussen når du kommer til bussholdeplassen Unter den Linden / Friedrichstr. Deretter gå til T-banestasjonen U Franzoesische Str. og ta metroen i retning til U Alt-Mariendorf. Etter bare to stopp vil du være på U Kochstr. / Checkpoint Charlie. Fra dette punktet er det ganske enkelt. Bare bo på gaten Rudi-Dutschke-Str. og gå rett fram til du ser gateskilt Markgrafenstr. Nå er du bare nødt til å ta til høyre og gå rett fram i ca to minutter til du kommer til vandrerhjemmet.


Rute 2:

Ta buss 109 i retning S + U Zoologischer Garten. Her må du gå av bussen på holdeplassen U Jakob-Kaiser-Platz. Deretter bytte til t-banestasjonen U Jakob-Kaiser-Platz (U7) og ta t-banen i retning til U Rudow. Etter en stund kommer du til U Mehringdamm kan du endre her til linjen U6 i retning U Franzoesische Str. Når du kommer til T-banestasjonen U Kochstr. / Checkpoint Charlie kan du gå av toget. Fra dette punktet er det ganske enkelt. Bare bo på gaten Rudi-Dutschke-Str. og gå rett fram til du ser gateskilt Markgrafenstr. Nå er du bare nødt til å ta til høyre og gå rett fram i ca to minutter til du kommer til vandrerhjemmet.


Fra Schönefeld flyplass (SXF):


Ta bussen X7 i retning til U Rudow. Når du ankommer U Rudow ta metro U7 i retning S + U Rathaus Spandau (det er kun én retning). Etter ankomst på t-banestasjonen U Mehringdamm du endre til linjen U6 i retning til U Franzoesische Str. Når du kommer til T-banestasjonen U Kochstr. / Checkpoint Charlie kan du gå av toget. Fra dette punktet er det ganske enkelt. Bare bo på gaten Rudi-Dutschke-Str. og gå rett fram til du ser gateskilt Markgrafenstr. Nå er du bare nødt til å ta til høyre og gå rett fram i ca to minutter til du kommer til vandrerhjemmet.


Fra Hauptbahnhof (sentralstasjonen):

Ta bussen M41 i retning til Sonnenallee / Baumschulenstr. og gå av bussen på holdeplassen S Anhalter Bahnhof. Endre her til Busslinje M29 i retning til U Hermann. Deretter gå av på holdeplassen Charlottenstr. Fra dette punktet er det ganske enkelt. Bare bo på gaten Rudi-Dutschke-Str. og gå rett fram til du ser gateskilt Markgrafenstr. Nå er du bare nødt til å ta til høyre og gå rett fram i ca to minutter til du kommer til vandrerhjemmet.


ZOB (Central bussterminalen):

Ta buss 139 i retning til Hakenfelde, Werderstr. Gå av på holdeplassen U Kaiserdamm. Endre her til Metro linje U2 og ta metroen i retning S + U Pankow. Etter ankomst på t-banestasjonen U Stadtmitte kan du endre til linjen U6 i retning til U Alt-Mariendorf. Når du kommer til T-banestasjonen U Kochstr. / Checkpoint Charlie kan du gå av toget. Fra dette punktet er det ganske enkelt. Bare bo på gaten Rudi-Dutschke-Str. og gå rett fram til du ser gateskilt Markgrafenstr. Nå er du bare nødt til å ta til høyre og gå rett fram i ca to minutter til du kommer til vandrerhjemmet.
 • Verdi for pengene 7.3
 • Sikkerhet 7.6
 • Sted 8.1
 • Personale 7.3
 • Atmosphere 6.8
 • Renslighet 6.6
 • Fasiliteter 6.5
Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.