X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Cheers Lighthouse

küçük ayasofya mahallesi, Çayıroğlu sokak no 16 Sultanahmet, Istanbul, Tyrkia

kart og veibeskrivelser


93%Rangering

  • 93%Verdi for pengene
  • 94%Sikkerhet
  • 95%Sted
  • 95%Personale
  • 92%Atmosphere
  • 91%Renslighet
  • 91%Fasiliteter

Oversatt av Google Hvordan komme til jubel hostel

Fra Ataturk Airport:

1) Den beste og billigste måten å få vandrerhjemmet er å ta t-banen fra flyplassen. Ta metroen til "Aksaray '(siste stasjon). Da må du komme på trikken fra 'Yusufpasha' eller 'Aksaray' trikkestasjon til trikkeholdeplassen Sultanahmet. På trikkeholdeplassen krysse veien og gå gjennom Hippodromen og gå ned bakken mot vannet foran. Sving til høyre inn til Küçükayasofya gate og ta til venstre på til Cayiroglu gaten. Vi ligger på bunnen av gaten.

2) Ta 'Havas bussen "til" Aksaray', deretter ta trikk til Sultanahmet og følg instruksjonene ovenfor.

3) Du kan ta en taxi til hostellet. Det tar ca 20 minutter å komme hit.

4) Vi tilbyr også en pick up service fra 30 Euro (1-4 personer). Bare epost eller ring oss med dine flydetaljer og vi vil organisere for deg å bli møtt på flyplassen.

Fra Sabiha Gokcen flyplass:

1) Ta 'Havas buss "til Taksim-torget. Fra Taksim ta taubanen til 'Kabatas "og fra" Kabatas' ta trikk til Sultanahmet. På trikkeholdeplassen krysse veien og gå gjennom Hippodromen og gå ned bakken mot vannet foran. Sving til høyre inn til Küçükayasofya gate og ta til venstre på til Cayiroglu gaten. Vi ligger på bunnen av gaten.

2) Ta 'Havas buss "til Kadikoy Square deretter få på fergen til' Eminonu 'og ta trikken til Sultanahmet. På trikkeholdeplassen krysse veien og gå gjennom Hippodromen og gå ned bakken mot vannet foran. Sving til høyre inn til Küçükayasofya gate og ta til venstre på til Cayiroglu gaten. Vi ligger på bunnen av gaten.

3) Vi tilbyr også en pick up service fra 60 Euro (1-4 personer). Bare epost eller ring oss med dine flydetaljer og vi vil organisere for deg å bli møtt på flyplassen.

Fra Harem busstasjon
Ta ferge til 'Eminonu' og deretter trikk til Sultanahmet.