X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Chillout Lya Hostel Bar

Toprak Lule sokak No:1, Beyoglu Istanbul, Istanbul, Tyrkia

kart og veibeskrivelser


85%Rangering

  • 87%Verdi for pengene
  • 93%Sikkerhet
  • 73%Sted
  • 93%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 80%Renslighet
  • 87%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra Ataturk lufthavn:
Havas busstransport tar deg til Taksim for 13TYL. Det er siste stopp på ruten. Skyttelbussene går hver halvtime starter klokken 4:00 om morgenen. Den siste avgang er kl 01:00 om morgenen. Turen tar ca 40 minutter avhengig av trafikken. Fra Taksim, følg instruksjonene nedenfor.

Fra togstasjonen:
Det er en trikkelinje rett foran jernbanestasjonen. Kjøpe en token (1.50TYL) på en av de mat kiosker og styre trikken går til Høyre mot Kabataş. Ri den til slutten av linjen. Når du går av på Kabataş følg skilting over gaten til Fløybanen og gå under jorden. Kjøp en annen token (1.50TYL) og ri Fløibanen til Taksim-plassen, følg instruksjonene nedenfor.

Fra Taksimplassen:
1) Rett foran trappen spennende Fløibanen vil du se en liten gresskledd park med et monument i sentrum. Krysse gaten mot monumentet, og følg deretter trikkelinjer til venstre mot Burger King som sitter på ISTIKLAL Street. (Istiklal er en stor og travel handlegate som vanligvis er fullpakket med fotgjengere til nesten enhver tid på dagen eller natten.)
2) Gå ned ISTIKLAL i ca 5 minutter til du kommer til byggeplassen for Virgin Megastore på ATIF YILMAZ. (Du vil gjenkjenne det lett av den enorme bilde av en kvinne som peker på deg. Aga Camii moské sitter på høyre side, og du vil se en Swatch watch butikk på venstre side.)
3) Ta til høyre inn ATIF YILMAZ og gå ca 1 minutt før du ser Taxim Park Bufe på Kücük BAYRAM.
4) Ta til venstre inn på Kücük BAYRAM. (Det er den første gaten kan du ta til venstre)
5) Ta til høyre inn TOPRAK lulesamisk og du vil se Chillout Lya umiddelbart på venstre side på nummer en.

Innsjekking er i baren nedenunder *

* Hvis du ankommer sent og baren er stengt, kan du sjekke inn med vår søster eiendom, Chillout Cengo, rett rundt hjørnet (10 meter unna). Fortsett på TOPRAK lulesamisk til det første hjørnet og ta til høyre inn Halas. Vandrerhjemmet er den andre døren på høyre side i nummer 3. Skiltet henger over hodet på døråpning.