X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Chippewa Village

Great Negril Morass, Negril, Jamaica

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Chippewa ligger tvers over gaten fra Negril verdensberømte syv mile beach.

Alle hyttene er leid på vår seng og frokost plan og vår nye Sante Fe Cafe og Bar er nå åpen! Hver hytte kommer komplett med air condition, kjøleskap, stereo, takvifte og avskjermet i verandaer. Våre villa leiligheter er tilgjengelige i ett, to eller tre soverom størrelser. Hver har et komplett kjøkken og kabel-TV. Våre koselige hytter og villa leiligheter er spredt gjennom våre tropiske hager for ditt personvern.

Spa-tjenester som er tilgjengelige er vannbehandling, dampbad, massasje, kiropraktikk og skjønnhetspleie. Gjestene har bruk av svømmebassenget som ligger rett ved siden av en av naturens egne briller - den store Negril hengemyr. Du vil elske å sol deg på vår soldekk og du vil sikkert nyte den spektakulære utsikten over den Jamaicanske fjell i det fjerne.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Svømmebasseng


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Chippewa Village Located at Great Negril Morass, , Negril.
Chippewa Village
Jamaica
Negril po box 2856 neg Great Negril Morass
0% 3
0.0000000 0.0000000
Chippewa Village
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc