X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Cinnamon Sally Backpackers Hostel

Merkela 1, 3rd floor, Riga, Latvia

kart og veibeskrivelser


90%Rangering

  • 93%Verdi for pengene
  • 90%Sikkerhet
  • 90%Sted
  • 91%Personale
  • 89%Atmosphere
  • 92%Renslighet
  • 87%Fasiliteter

Oversatt av Google Flyplass:
Avslutt ankomster og hodet accross parkeringsplass til bussholdeplassen. Buss 22 kommer hvert 15 - 20 minutter fra 5 am til 1 am. Ta bussen (fare - 0.70 LVL) til holdeplassen som heter Stockmann - det er andre stopp etter du har krysset elven Daugava. Fortsett å gå opp denne gaten i samme retning som trafikken i ca 50 m. Du vil nå et sett med trapper som fører ned i en tunnel. Gå ned trappen og langs tunnelen til du kommer til det som faktisk er en rundkjøring (med butikker i midten) med mange trapper som fører ut av tunnelen i alle retninger. Å finne trappa å ta, begynn å gå rundt denne 'rundkjøring' i klokkens retning - å ta den fjerde trapp ut. Du bør dukke opp på bakkenivå på Marijas street. Fortsett å gå rett fram til du kommer til McDonalds og ta til venstre. Døråpning som fører til heisen, som tar deg til vandrerhjemmet, er i underkant av bokstaven M i skiltet som sier 'McDonalds'. Ta heisen til tredje etasje. Velkommen!

International Bus Station:
Bussene kommer på baksiden av busstasjonen i den store ankomst område som er parallelt med elva. Så du må først gå inn på bussterminalen og deretter avslutter terminalen selv om dens hovedinngangen til området der drosjene vente. Etter at du avslutter terminalen, krysse gaten, ta til venstre og gå under brua. Når du kommer til hjørnet av det store Stockman kjøpesenter, ta til høyre på hjørnet og fortsette å gå i ca 50 m. Du vil nå et sett med trapper som fører ned i en tunnel. Gå ned trappen og langs tunnelen til du kommer til det som faktisk er en rundkjøring (med butikker i midten) med mange trapper som fører ut av tunnelen i alle retninger. Å finne trappa å ta, begynn å gå rundt denne 'rundkjøring' i klokkens retning - å ta den fjerde trapp ut. Du bør dukke opp på bakkenivå på Marijas street. Fortsett å gå rett fram til du kommer til McDonalds og ta til venstre. Døråpning som fører til heisen, som tar deg til vandrerhjemmet, er i underkant av bokstaven M i skiltet som sier 'McDonalds'. Ta heisen til tredje etasje. Velkommen!

Main Train Terminal Riga:
Når du går ut av toget terminal, må du gå mot sentrum, ikke mot Central Market. (Du vil få god tid til å besøke det senere). Avhengig av hvilken avkjørsel du tar, vil du gå litt nærmere eller litt lengre fra Origo kjøpesenter som er festet til jernbanestasjonen. Hvis du ser over gaten vil du se McDonalds på en av gatehjørner - det er der du er på vei. Hvis du ikke ser McDonalds, gå mot lyskrysset ved enden av Origo, krysser de to gater med trafikklys, den ene etter den andre. På venstre side av gaten vil du definitivt se McDonalds. Til høyre fra McDonalds er inngangen til Cinnamon Sally. Døråpning som fører til heisen, som tar deg til vandrerhjemmet, er i underkant av bokstaven M i skiltet som sier 'McDonalds'. Ta heisen til tredje etasje. Velkommen!

NB.If du får tapt og slå til lokalbefolkningen om råd, vil de ikke vet vandrerhjemmet, men de vil sikkert vite Station McDonalds! :)