Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Cinnamon Sally Backpackers Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Verdi for pengene 9.6
 • Sikkerhet 9.7
 • Sted 9.6
 • Personale 9.7
 • Atmosphere 9.5
 • Renslighet 9.5
 • Fasiliteter 9.3

Sted

Merkela 1, 3rd floor

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Flyplass:
Avslutt ankomster og hode accross parkeringsplassen til bussholdeplassen. Buss 22 kommer hvert 15 - 20 minutter fra 5 am til 1 am. Ta bussen (fare - 0,70 LVL) til holdeplassen som heter Stockmann - det er den andre stopp etter du har krysset elven Daugava. Fortsett å gå opp denne gaten i samme retning som trafikken i ca 50 m. Du vil nå et sett med trapper som fører ned i en tunnel. Gå ned trappen og langs tunnelen til du kommer til det som faktisk er en rundkjøring (med butikker i midten) med mange trapper som fører ut av tunnelen i alle retninger. For å finne trappa å ta, begynne å gå rundt denne 'rundkjøring' i klokkens retning - tar den fjerde trapp ut. Du bør overflaten på bakkenivå på Marijas street. Fortsett å gå rett fram til du kommer til McDonalds og ta til venstre. Den døråpning som fører til heisen, som tar deg til vandrerhjemmet, er like under bokstaven M i skiltet som sier 'McDonalds'. Ta heisen til tredje etasje. Velkommen!

International Bus Station:
Bussene kommer på baksiden av busstasjonen i den store ankomstområdet som er parallelt med elva. Så du må først gå inn på bussterminalen og deretter avslutter terminalen selv om dens hovedinngangen til området der drosjene vente. Etter at du avslutter terminalen, krysse gaten, deretter sving til venstre og gå under brua. Når du kommer til hjørnet av det store Stockman kjøpesenter, ta til høyre på hjørnet og fortsette å gå i ca 50 m. Du vil nå et sett med trapper som fører ned i en tunnel. Gå ned trappen og langs tunnelen til du kommer til det som faktisk er en rundkjøring (med butikker i midten) med mange trapper som fører ut av tunnelen i alle retninger. For å finne trappa å ta, begynne å gå rundt denne 'rundkjøring' i klokkens retning - tar den fjerde trapp ut. Du bør overflaten på bakkenivå på Marijas street. Fortsett å gå rett fram til du kommer til McDonalds og ta til venstre. Den døråpning som fører til heisen, som tar deg til vandrerhjemmet, er like under bokstaven M i skiltet som sier 'McDonalds'. Ta heisen til tredje etasje. Velkommen!

Main Train Terminal Riga:
Når du går ut av toget terminal, sørg for at du går mot sentrum, ikke mot det sentrale markedet. (Du vil ha god tid til å besøke det senere). Avhengig av hvilken avkjørsel du tar, vil du gå litt nærmere eller litt lengre fra Origo kjøpesenter som er knyttet til jernbanestasjonen. Hvis du ser over gaten vil du se McDonalds på en av gatehjørner - det er der du er på vei. Hvis du ikke ser McDonalds, gå mot lyskrysset ved enden av Origo, krysser de to gater med trafikklys, den ene etter den andre. På venstre side av gaten vil du definitivt se McDonalds. Til høyre fra McDonalds er inngangen til Cinnamon Sally. Den døråpning som fører til heisen, som tar deg til vandrerhjemmet, er like under bokstaven M i skiltet som sier 'McDonalds'. Ta heisen til tredje etasje. Velkommen!

NB.If du deg vill og slå til lokalbefolkningen om råd, vil de ikke vet vandrerhjemmet, men de vil sikkert kjenne Station McDonalds! :)
 • Verdi for pengene 9.6
 • Sikkerhet 9.7
 • Sted 9.6
 • Personale 9.7
 • Atmosphere 9.5
 • Renslighet 9.5
 • Fasiliteter 9.3
Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.