X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til City Center Hostel

Sofiivska Str. Nr 2, apt. Nr 10, Kiev, Ukraina

kart og veibeskrivelser


57%Rangering

  • 55%Verdi for pengene
  • 55%Sikkerhet
  • 100%Sted
  • 45%Personale
  • 45%Atmosphere
  • 45%Renslighet
  • 55%Fasiliteter

Oversatt av Google Fra sentrale Traine Station:
Ta metro på Vokzalna og gå av på Khreshatik street (3stops). . En gang ut av toget, sving til venstre, gå opp rulletrappen, og du vil komme ut til Kreschatik street - byens hovedgate. Krysse den, sving til høyre og gå videre i ca 5 minutter mot Independence Square (Maidan Nezalezhnosti) .than gå til MacDonalds og i det riktige stedet du se Sofiivska Gate holde øye for nummer 2 street sign du vil se Dørkode 10k trykk. Skriv inn det og ta heisen til 7. etasje ap 10. se deg.


Fra flyplassen:

Det er flere måter å komme til vårt hostel
Vi kan arrangere en taxi til å komme og møte deg på flyplassen og kjører deg direkte til vandrerhjemmet. I dette tilfellet sjåfør vil møte deg når du går ut av tollen inne på flyplassen med et skilt med navnet ditt. Prisen på taxi er 26 euro / bil. Dette er billigere enn ordinær pris på flyplassen. Du kan betale taxi driver direkte eller betale i herberget senere, som du foretrekker.
Flyplassen ligger 45 km unna byen, og offentlig transport stopper på 24:00, så spesielt på denne tiden vil det være et bedre alternativ å ta en taxi.

2. Det er også en skyttelbuss fra flyplassen til sentralstasjonen. Disse bussene går hvert 10-15 minutter. Gang på jernbanestasjonen, må du følge instruksjonene ovenfor.


Fra den sentrale busstasjonen:

Gå til Lybidska togstasjon (tar ca 10-15 minutter), ta metro og gå til Maidan Nezalezhnosti stasjonen (dvs. Independence Square). En gang ut av metro på Independence Square, kan du følge instruksjonene ovenfor.