X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til City Circus Athens

16 Sarri street, Aten, Hellas

kart og veibeskrivelser


93%Rangering

  • 92%Verdi for pengene
  • 95%Sikkerhet
  • 94%Sted
  • 91%Personale
  • 91%Atmosphere
  • 97%Renslighet
  • 92%Fasiliteter

Oversatt av Google By Circus ligger beleilig til bare 250m fra to sentrale metrostasjoner (Monastiraki & Thission), med direkte og hyppig service til både flyplassen og havnen i Pireus.

Fra flyplassen:
TAXI: For en fast pris på EUR35 kan du ta en drosje som vil få deg sentrum i omtrent en time, avhengig av trafikken.

BUSS: Alternativt kan du bruke X95 AIRPORT EXPRESS busslinje, som tar deg til sentrale Syntagma stasjon kanskje raskere enn en taxi. Dette er den eneste tjenesten fra og til flyplassen som kjører på en 24-timers basis (EUR5), så hvis du kommer for tidlig (eller for sent) kan det være det eneste alternativet. Fra Syntagma, kan du enten få på en drosje for en kort tur på ca. EUR5 eller gå ned Ermou str. og ankommer Monastiraki torget.

METRO: Dette er den raskeste måten å komme seg til sentrum av byen. En direkterute går fra 06:33 til 23:33 og tar 42min å komme til Monastiraki, som er den nærmeste metrostasjonen til City Circus. Følg avkjøringen til Athinas str. og en gang på bakkenivå gjør en høyresving for noen få meter til du kommer på Ermou str. (Hoved Monastiraki square bør være foran deg). Ta til høyre til Ermou og deretter til høyre igjen ved Miaouli str., Noen få meter nedover veien. Fortsett å gå på Miaouli str til du ser en liten firkant foran deg. Følg venstre svingen av gaten og hodet på Agion Anargyron str, som er en fotgjenger måte. På slutten av det, etter ca 200m, kommer du til Sarri str. Ta til høyre og du vil se byen Circus på din venstre side i nummer 16.
Fra Pireus havn:
Med taxi, vil det koste deg rundt EUR25, og du kommer deg frem i ca 30 'avhengig av trafikken.

METRO: Du kan også bruke linje 1 (GRØNN) av Metro (EUR1.40) og stopper ved Thission stasjon. Når du går ut av stasjonen, ta til venstre, gå forbi en liten kirke og på den andre siden, vil du finne Sarri str. Vi holder til på No16, etter ca 200m.

I tilfelle har du noen spesielle transportbehov, vennligst gi oss beskjed på forhånd, og vi vil sørge for at du får all den hjelp du trenger.