X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Class Hotel

30A Garlei Street, 1st District, Buchuresti, Romania

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Class Hotel, et 4-stjerners hotell som ligger i Bucuresti over fra Baneasa innsjø omgitt av en frodig grønn rekke trær, ligger bare 10 minutter fra Otopeni internasjonale lufthavn og 5 minutter fra Romexpo, Bucharests hoved Expositional Centre.
Class Hotel tilbyr deg stilig gjestfrihet i 63 rom, spesielt laget for å tilfredsstille de høyeste overnatting standarder. Rommene har alle fasilitetene, er utstyrt med skrivebord, internettilgang, nasjonale og internasjonale telefonlinje, kabel-TV, betal-TV, minibar og bad med hårføner og telefonlinje.
Vi møtes alle gjestenes behov, og tilbyr tjenester som 24 timers room-service, vaskeritjenester, shuttlebuss, safer, bagasjerom, resepsjons, wake-up call service, gratis parkering, fritidsklubb, inkludert frokost og en velkomstdrink på huset. Tilbyr 5 møterom for seminarer, konferanser og noen spesiell hendelse som fantasien kan produsere, har klasse evnen til å skape den perfekte miljøet for å dekke dine behov. Alle 5 rommene er fullt utstyrt med air condition og alt tilbehør for din bedrift eller personlig hendelse å være unik på alle måter.
Vår fritidsklubb har blitt rangert som den beste i byen, med en elegant innendørs svømmebasseng, 12 person Jacuzzi, Hamm am, Sauna og mest oppdaterte treningsrom tilbys i Bucuresti. Topp det av med vår Squash retten for å få blodet virkelig flyter og avslutte dagen med mest avslappende aroma terapi massasje vil du noensinne har etter vår spesialutdannet personale.

Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du har opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svare på epost våre innen 2 virkedager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Business centre
  • Haardrogers
  • Minibar
  • Parkering
  • Restaurant
  • Svømmebasseng


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Class Hotel Located at 30A Garlei Street, 1st District, Bucharest.
Class Hotel
Romania
Bucharest 011815 30A Garlei Street, 1st District
0% 0
44.4921736 26.0736465
Class Hotel
    Ledige rom     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc