X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Coco Cave Pension

Gaferli mahallesi aydın kırağı, Goreme, Tyrkia

80%Rangering

 • 90%Verdi for pengene
 • 90%Sikkerhet
 • 80%Sted
 • 60%Personale
 • 80%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Coco Cave

Cappadocia er en av de mest unike turistdestinasjonene i verden, et landskap fullt av pittoreske daler og utrolige steinformasjoner. Landsbyen Greme ligger i hjertet av Cappadocia og Coco Cave Hotel ligger i sentrum av Greme på Aydinli Hill, kun få minutters gange fra busstasjonen.

Fra våre tre terrasser kan du nyte utsikten over Greme med sine jordpyramidene, den romerske slott og den spektakulære landskapet i nasjonalparken. Vi tar imot gjester fra hele verden, uavhengig av nasjonalitet, alder eller rikdom. Alle som er ute etter en stor, vennlig og et unikt sted å bo vil føle seg hjemme her. Coco Cave er ditt hjem borte fra hjemmet, og vi alltid gi vårt beste for å gjøre ditt opphold så komfortabelt og minneverdig som mulig. Du vil være sikker på å føle den berømte tyrkiske gjestfrihet på sitt beste i Coco Cave. Dette er bevist av det faktum at 85% av våre kunder kommer med personlig anbefaling av en venn som bodde hos oss.

Stedet er rent, maten er god, folk er vennlige, er informasjonen pålitelig og prisen er riktig det er et perfekt sted å bo i Cappadocia!

Med fly

til Kayseri (75km) eller Nevsehir (45km)

Det er 2 avganger daglig til Nevsehir fra Istanbul med Turkish Airlines
Det er flere fly til Kayseri fra Istanbul, Izmir og Antalya med Turkish Airlines, Pegasus Airlines, Sunexpress og Anadolu Jet

Med buss

direkte til Greme
Det er 5 busselskaper, Sha, Inci, Metro, Nevsehir og Greme, som har flere direktebusser til Greme fra hele Tyrkia. Det tar ca 11 timer å komme fra Istanbul til Greme, 9 timer fra Antalya og 4,5 timer fra Ankara.
Hvis du sender oss din ankomst, kan vi plukke deg opp fra busstasjonen (gratis) eller kan ordne transport fra flyplassen (10 euro per person én vei). Coco Cave ligger på Aydinli Hill på mindre enn 10 minutters gange fra Greme busstasjonen.

Tjenester

Informasjon og gratis kart for lokale walking og sightseeing

Daglige Cappadocia turer

Varmluftsballong flyreiser

Ridning

Tyrkiske natt viser

Virvlende dervish seremonier

Vandreturer

Gratis henting fra busstasjonen

Transport til flyplassen

Avgiftsfri parkering

Lavkost vaskeri

Språk som snakkes av personalet inkluderer engelsk og tyrkisk.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Klimaanlegg
 • Frokost inkludert
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Haardrogers
 • Vaskeritjenester
 • Lounge


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Coco Cave Pension Located at Gaferli mahallesi aydın kırağı, , Goreme.
Coco Cave Pension
Turkey
Goreme 50180 Gaferli mahallesi aydın kırağı
80% 8
0.0000000 0.0000000
Coco Cave Pension
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Superior Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Felles Bad     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Privat Felles Bad