X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Coco Pension

Orta Mahalle no 50, Goreme, Tyrkia

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Velkommen til Coco Cave

Cappadocia er en av de mest unike turistdestinasjonene i verden, et landskap fullt av pittoreske daler og utrolige steinformasjoner. Landsbyen Greme ligger i hjertet av Cappadocia og Coco Cave Hotel ligger i sentrum av Greme på Aydinli Hill, kun få minutters gange fra busstasjonen.

Fra våre tre terrasser kan du nyte utsikten over Greme med sine jordpyramidene, den romerske slott og den spektakulære landskapet i nasjonalparken. Vi tar imot gjester fra hele verden, uavhengig av nasjonalitet, alder eller rikdom. Alle som er ute etter en stor, vennlig og et unikt sted å bo vil føle seg hjemme her. Coco Cave er ditt hjem borte fra hjemmet, og vi alltid gi vårt beste for å gjøre ditt opphold så komfortabelt og minneverdig som mulig. Du vil være sikker på å føle den berømte tyrkiske gjestfrihet på sitt beste i Coco Cave. Dette er bevist av det faktum at 85% av våre kunder kommer med personlig anbefaling av en venn som bodde hos oss.

Stedet er rent, maten er god, folk er vennlige, er informasjonen pålitelig og prisen er riktig det er et perfekt sted å bo i Cappadocia!

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Kabel TV
  • Gratis internettilgang
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers
  • Vaskeritjenester
  • Te / Kaffe fasiliteter


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Coco Pension Located at Orta Mahalle no 50, , Goreme.
Coco Pension
Turkey
Goreme 50180 Orta Mahalle no 50
0% 9
38.6430201 34.8364448
Coco Pension
    Ledige rom     Superior Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior 4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 3 seng Privat Felles Bad     Grunnleggende 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Felles Bad