X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Constantinos Studios

Corner of Chaou & Kokkinou 64, Chania, Hellas

84%Rangering

  • 84%Verdi for pengene
  • 84%Sikkerhet
  • 80%Sted
  • 92%Personale
  • 76%Atmosphere
  • 89%Renslighet
  • 81%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
** LES INFO OM våre sovesaler **
Sovesaler er i en annen bygning 20 minutter til fots mens våre studioer er bare 10 minutters gange fra sentrum .. DORMS er ikke i BILDER ..STILL GANGAVSTAND ..
Å være nær CENTER sparer du penger ..
Everyhting som skjer i Chania by ..
De fleste av dagens vurderinger er ikke om våre sovesaler mæ om våre private studioer som er i bildet, og er i en mer sentral og bedre sted ..
I sovesaler kan du ikke være sammen i samme rom ..

Våre studioer er alle med dobbeltsenger eller enkeltsenger.

Alle rommene er utstyrt med komplett kjøkken, TV, air-condition, balkong.

Vi er bare 50 meter fra vår vakre sandstranden og det er mange flotte restauranter på stranden foran. Det er en flott strand med en god følelse i sommerkvelder.
Vi har også åpnet en internett cofeehouse ..

Chania, er en vakker og pittoresk by med påminnelser om fortiden på hvert hjørne. Chania er den viktigste byen i den vestlige delen av Kreta, og herfra kan du besøke noen av de vakreste naturlige severdigheter og strendene i Hellas.
Du kan vandre gjennom Samaria Gorge på en dag ..... Fottur til første klosteret Kreta -1000 år gammel i Agia Triada-området ... Besøk den hvite og rosa sandstrender unike til Crete..Stavros Lagoon, Balos Lagoon , Elafonisi Island, Falasarna Bay .... !!

Vennligst løpet av vinteren ta kontakt med hotellet før ankomst for å organisere innsjekking og overføring når overføringen er mulig

****** BOOKING sovesaler ******
Constantino er sovesaler er i en annen bygning enn den på bildet ... Det er ikke så sentralt og nytt, men vi gir grunnleggende fasiliteter ..There er private bad, kjøleskap, og noe å gjøre en kaffe ..
og en balcony..This stedet er 20 minutters gange fra sentrum, men nær stranden 150 meter ... Enkel, men ren ...

Noen tidligere vurderinger fra KUNDER
Takk til alle;

Heather fra Canada skrev;
Vi elsker elsket vårt opphold på Constanio sin Studios i Chania! Våre vert var så elskverdig og nydelig, plukke oss opp og gi oss mange råd om byen og Kretas vakre vestsiden (vi leide en bil - god idé). Den eneste skuffelsen var at vi ikke kunne bli lenger! Vi kunne gå til stranden i to minutter og byen i mindre enn 15 langs kysten. Snart den vakre Internet cafe de er renoveringen vil være oppe og kjøre, og som vil være nydelig, også! Takk for alt Constantino, vil vi være tilbake! Våre ett forslag ville være å ha grunnleggende kramper i studio kjøkken (salt, pepper, sukker, olivenolje og kanskje litt te!). Ciao!

Adam fra Australia skrev;
Constantino var en absolutt hjelp og han viste oss de beste tingene å gjøre i Chania (Sumaria Gorge er et must). Svært nyttig og en utmerket beliggenhet i nærheten av havnen. Vi endte opp med å forlenge oppholdet og sette Chania og Kreta som et must på ethvert øyhopping ferie!

Willy fra Singapore skrev;
En av de beste stedene jeg har bodd på. Stor verdi for pengene. Personalet er svært vennlige og hjelpsomme. Sterkt anbefalt

Ben fra Canada skrev;
Constantino (eieren) var fantastisk fra det øyeblikket vi kom dit. Vi var opprinnelig bare tenkt å bo 2 dager, men vi bodde for 9. Han pekte ut overalt for oss å gå og hvordan komme dit. Ga oss en god pris for internett og gratis drinker. Rommet var stor, vi hadde vårt eget kjøkken og var et par minutter fra stranden. Ærlig dette var en av de hyggeligste og mest rimelige stedene vi har bodd i de siste tre månedene av vår tur. Når vi kommer tilbake til Chania vil vi bo her. :)

Kyle fra England skrev;
Jeg har aldri innsett at jeg ikke hadde fortalt dere hvor fantastisk et opphold det var! Jeg elsket det, og jeg er definitivt kommer tilbake! Du var en stor hær!

Manprit fra Canada skrev;
Bare et flott sted å bo og Constantino er kjempebra, er Kreta vakker.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Constantinos Studios Located at Corner of Chaou & Kokkinou 64, , Chania.
Constantinos Studios
Greece
Chania Crete 73134 Corner of Chaou & Kokkinou 64
84% 150
35.5134873 24.0082812
Constantinos Studios
    Ledige rom     Standard 3 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 2 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc