X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Constantinos Studios

Corner of Chaou & Kokkinou 64, Chania, Hellas

78%Rangering

  • 84%Verdi for pengene
  • 84%Sikkerhet
  • 69%Sted
  • 87%Personale
  • 76%Atmosphere
  • 80%Renslighet
  • 69%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
** LES INFO OM våre sovesaler **
Sovesaler er i en annen bygning 20 minutter til fots mens vår Studios er bare 10 minutters gange fra sentrum .. DORMS ER IKKE I bildene ..STILL GANGAVSTAND ..
Å være nær CENTER sparer du penger ..
Everyhting som skjer i CHANIA TOWN..AIR CON ikke inkludert i sove PRIS ..
De fleste av dagens vurderinger er ikke om våre sovesaler .Men om våre private studioer som er på bildet, og er i en mer sentral og bedre plassering ..
I sovesaler kan du ikke være sammen i samme rom ..

Våre studioer er alle med dobbeltsenger eller enkeltsenger.

Alle rommene er utstyrt med komplett kjøkken, TV, air-condition, balkong.

Vi er bare 50 meter fra vår vakre sandstranden, og det er mange flotte restauranter på stranden foran. Det er en flott strand med en god følelse i sommerkvelder.
Vi har også åpnet en internett cofeehouse ..

Chania er en vakker og pittoresk by med påminnelser om fortiden på hvert hjørne. Chania er den viktigste byen i den vestlige delen av Kreta, og herfra kan du besøke noen av de vakreste naturlige severdigheter og strendene i Hellas.
Du kan vandre gjennom Samaria Gorge på en dag ..... Fottur til første klosteret Kreta -1000 år gammel i Agia Triada området ... Besøk de hvite og rosa sandstrender unike til Crete..Stavros Lagoon, Balos Lagoon , Elafonisi Island, Falasarna Bay .... !!

Vennligst løpet av vinteren ta kontakt med hotellet før ankomst for å organisere innsjekking og overføring når overføringen er mulig

****** BOOKING sovesaler ******
Constantinos sovesalene er i en annen bygning enn den på bildet ... Det er ikke så sentralt og nytt, men vi gir grunnleggende fasiliteter ..Det er private bad, kjøleskap, og noe å lage en kopp kaffe ..
og en balcony..This stedet er 20 minutters gange fra sentrum, men nær stranden 150 meter ... Enkelt, men rent ...

Noen tidligere vurderinger fra kunder
Takk til alle;

Heather fra Canada skrev;
Vi elsker-ELSKET oppholdet på Constanio s Studios i Chania! Våre vert var så elskverdig og herlig, plukke oss opp og gir oss mange råd om byen og Kretas vakre vestkyst (vi leide en bil - god idé). Den eneste skuffelsen var at vi ikke kunne bli lenger! Vi kunne gå til stranden på 2 minutter og byen på mindre enn 15 langs kysten. Snart den vakre Internet cafe de er renoveringen vil være oppe og går, og som vil være deilig, også! Takk for alt Constantino, vil vi være tilbake! Våre ett forslag ville være å ha grunnleggende kramper i studio kjøkken (salt, pepper, sukker, olivenolje og kanskje litt te!). Ciao!

Adam fra Australia skrev;
Constantino var en absolutt hjelp og han viste oss de beste tingene å gjøre i Chania (Sumaria Gorge er et must). Veldig nyttig og en utmerket beliggenhet i nærheten av havnen. Vi endte opp med å forlenge oppholdet, og sette Chania og Kreta som et must på alle øyhopping ferie!

Willy fra Singapore skrev;
En av de beste stedene jeg har bodd i. God valuta for pengene. Ansatte er svært vennlige og hjelpsomme. Anbefales

Ben fra Canada skrev;
Constantino (eieren) var fantastisk fra det øyeblikket vi kom dit. Vi var opprinnelig bare kommer til å bli to dager, men vi bodde i 9. Han påpekte overalt for oss å gå og hvordan komme dit. Ga oss en god pris for internett og gratis drinker. Rommet var flott, vi hadde vårt eget kjøkken og var et par minutter fra stranden. Ærlig dette var en av de fineste og mest prisgunstige stedene vi bodde i de siste tre månedene av vår tur. Når vi kommer tilbake til Chania vil vi bo her. :)

Kyle fra England skrev;
Jeg har aldri innsett at jeg ikke hadde fortalt deg hvor fantastisk et opphold det var! Jeg elsket det, og jeg er definitivt kommer tilbake! Du var en stor hær!

Manprit fra Canada skrev;
Bare et flott sted å bo og Constantino er kjempebra, Kreta er vakker.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Constantinos Studios Located at Corner of Chaou & Kokkinou 64, , Chania.
Constantinos Studios
Greece
Chania Crete 73134 Corner of Chaou & Kokkinou 64
78% 165
35.5134873 24.0082812
Constantinos Studios
    Ledige rom     Standard 3 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 2 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 4 seng Blandet Sovesal