X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Constantinos Studios

Corner of Chaou & Kokkinou 64, Chania, Hellas

81%Rangering

 • 86%Verdi for pengene
 • 84%Sikkerhet
 • 70%Sted
 • 90%Personale
 • 78%Atmosphere
 • 84%Renslighet
 • 76%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
** LES INFO OM våre sovesaler **
Sovesaler er i en annen bygning 20 minutter til fots mens vår Studios er bare 10 minutters gange fra sentrum. Hvis du må ta buss frem og tilbake kan det være kostbart. DORMS ER IKKE i bildene. Fortsatt gangavstand. Å være nær CENTER sparer du penger. Alt skjer i Chania. AIR CON IKKE INKLUDERT i sove PRIS ..

De fleste av dagens vurderinger er ikke om våre sovesaler .Men om våre private studioer som er på bildet, og er i en mer sentral og bedre plassering. I sovesaler kan du ikke være sammen i samme rom ..

Våre studioer er alle med dobbeltsenger eller enkeltsenger. Alle rommene er utstyrt med komplett kjøkken, TV, air-condition, balkong.

Vi er bare 50 meter fra vår vakre sandstranden, og det er mange flotte restauranter på stranden foran. Det er en flott strand med en god følelse i sommerkvelder. Vi har også åpnet en internett kafé.

Chania er en vakker og pittoresk by med påminnelser om fortiden på hvert hjørne. Chania er den viktigste byen i den vestlige delen av Kreta, og herfra kan du besøke noen av de vakreste naturlige severdigheter og strendene i Hellas.
Du kan vandre gjennom Samaria Gorge i en dag. Fottur til det første klosteret Kreta -1000 år gammel i Agia Triada area.Visit de hvite og rosa sandstrender som er unike for Kreta. Stavros Lagoon, Balos Lagoon, Elafonisi Island, Falasarna Bay!

Vær så snill, i løpet av vinteren ta kontakt med hotellet før ankomst for å organisere innsjekking og overføring når overføringen er mulig

****** BOOKING sovesaler ******
Constantinos sovesalene er i en annen bygning enn den på bildet ... Det er ikke så sentral og nytt, men vi gir grunnleggende fasiliteter. Det er private bad, kjøleskap, og noe å lage en kopp kaffe.
og en balkong. Dette stedet ligger 20 minutters gange fra sentrum, men nær stranden 150 meter ... Enkelt, men rent.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Bar
 • Kjøkken


Betingelser

 • Ikke portforbud


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Constantinos Studios Located at Corner of Chaou & Kokkinou 64, , Chania.
Constantinos Studios
Greece
Chania Crete 73134 Corner of Chaou & Kokkinou 64
81% 172
35.5134873 24.0082812
Constantinos Studios
    Ledige rom     Standard 3 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 2 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     Grunnleggende 4 seng Blandet Sovesal