X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner reservasjoner

Coogee Beachside Budget Accommodation

178 Coogee Bay Road, Coogee, Sydney, Australia

60%Rangering

  • 50%Verdi for pengene
  • 50%Sikkerhet
  • 70%Sted
  • 70%Personale
  • 50%Atmosphere
  • 70%Renslighet
  • 60%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Coogee Beachside Budget Accommodation henvender seg til studenter, reisende og den prisbevisste som ønsker et lengre opphold i rene, komfortable og rimelige private eller delte rom med felles fasiliteter i et vennlig miljø ligger på Coogee Beach som ligger innenfor rekkevidde av Sydney sentrum (7 km ) og det er mange attraksjoner.

Du vil finne moderne, rent og godt vedlikeholdt rom og fasiliteter kombinert med vennlig, personlig service og varm gjestfrihet når du bor hos oss.

Vi ligger 200 meter fra stranden og buss i hjertet av Coogee. The Supermarket & butikker er rett ved siden av oss og City & Airport er 7 km unna. Randwick Racecourse, Fox Studios, UNSW, Centennial Park, Sydney Football Stadium (SFS) og Sydney Cricket Grounds (SCG) og mange golfbaner ligger alle innen rekkevidde, og reiseavstanden fra oss (2 - 4 kms)

Vi har en rekke typer rom, inkludert blandede sovesaler, og enkeltrom, dobbeltrom og tomannsrom. Vær oppmerksom på sovesaler er begrenset til 18-35 år gamle eneste. Alle soverommene har en TV.

Hvorfor bo i byen når du kan bo ved stranden så nær sentrum av byen, men med frisk sjøluft og brisen? Kjøkkenet på strand er fullt utstyrt med gassplatetopp, mikrobølgeovn, kjøleskap, brødrister, vannkoker, sandwich maker, og gratis te og kaffe.

Vi har en stor nordvendt bakhage med utendørs BBQ som får solen hele dagen - perfekt for å slappe av i. Andre fasiliteter inkluderer et myntvaskeri med vaskemaskiner, tørketrommel, strykejern og strykebrett. Vi har også en klessnor i bakhagen for enkelhets skyld.

Kontortid 8am - 13:00 og 17:00-20:00. Timene kan endre seg i vinter og høysesong (jul og nyttår). Kontakt oss før ankomst dersom du ankommer utenom disse kontortiden eller etter 20:00 for sen kveld sjekk i detaljer og ordninger og eventuelle bestillinger over jul og nyttår.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Coogee Beachside Budget Accommodation Located at 178 Coogee Bay Road, Coogee, , Sydney.
Coogee Beachside Budget Accommodation
Australia
Sydney NSW 2034 178 Coogee Bay Road, Coogee
60% 27
-33.9201741 151.2536406
Coogee Beachside Budget Accommodation
    Ledige rom     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard Privat Dobbeltseng Felles Bad     Standard 4 seng Blandet Sovesal     Standard Enkelt Privat Felles Bad