X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Coral Sea Villas

68 Macrossan St, Port Douglas, Port Douglas, Australia

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Coral Sea Villas tilbyr boutique ferie innkvartering 50 meter fra Four Mile stranden i hovedgaten i Port Douglas Queensland. De ni multi-level ferieleilighetene er sentralt plassert 75 meter gange fra de viktigste detaljhandel og restaurant politistasjon i Port Douglas, og tilbyr innkvartering med en praktisk, rolig tropisk hage.

De selvbetjente ferieleilighetene vurdert 4 stjerners, aircondition og plass til opptil 6 personer. Den åpne planløsningen har en Austar TV og sjeselong sofa med et komplett kjøkken. Gratis off street undercover parkering er tilgjengelig foran din innkvartering.
Slapp av den bortgjemte saltvannsbasseng eller spise al fresco i felles grillplass.

Vi tilbyr en gratis turistinformasjon gi turistinformasjon, bemannet av ledere med 15 års erfaring ferie og bor i regionen. Vi kan gi råd om steder å besøke, for eksempel Agincourt Reef og Low Isles å sikre din tur til Great Barrier Reef er en virkelig minneverdig. I tillegg vår turistinformasjonen kan gi deg råd om turer, flora og fauna i Daintree Rainforest.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Svømmebasseng


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Coral Sea Villas Located at 68 Macrossan St, Port Douglas, Port Douglas.
Coral Sea Villas
Australia
Port Douglas Queensland 4877 68 Macrossan St, Port Douglas
0% 0
-16.4848660 145.4675780
Coral Sea Villas
    Ledige rom     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 4 seng Privat Rom Med Bad/wc