X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Cottage Nairobi

3rd Right, Kitale Lane, Off Dennis Pritt Rd, Caledonia, Nairobi, Kenya

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
På hytte Nairobi tilbyr vi stillhet, med en avslappet behagelig og koselig opphold i en sikker, hjemlig og naturlig miljø bort fra den daglige larm og mas.

Vi har to enheter, med en hytte og en leilighet. Begge er like herlig som hverandre. Hytta er for fred og ro og leiligheten for de som er business-tilbøyelig, inkludert fasiliteter for forretningsmøter.

Vår hytte, ca 100 år gammel, er en under en skog baldakin med en privat hage omgitt av en hekk. Den har sedertre tregulv og keramiske fliser på kjøkken toppen og bad. Den delte varmt badekar badet ligger i tilknytning til et kjøkken med en mahogny-top sentrale øya. Videre er en landing med et toalett på venstre. Naturlig tre rekkverk pryder trapp til loft seng med eget toalett og en nydelig utsikt over det grønne. Til høyre for landing, stuen har dører som fører inn i hagen på høyre og to soverom på venstre side. I tråd med behovet for stillhet, er ingen TV-apparatet gitt.

Hytta har tre soverom. Eget Hovedsoverommet har en queen-size seng og eget bad med toalett og boblebad badestamp jacuzzi. Dette rommet har plass til to personer.

De doble soverommet har to enkeltsenger og plass til to personer, mens singelen loft soverommet har en enkeltseng og et toalett.

Loftet og tomannsrom deler bad. Alle rommene den i hytte deler stue, kjøkken og hage.

Leiligheten, også som gammel, er tilgjengelig gjennom en sedertre trapp til stue med buet tak. Dette fører til sedertre balkong med en fantastisk utsikt over hagen. Langbordet det kan brukes som spisebord, arbeidsbord eller til møter. Silhuett lysene på balkong hjørner gi stedet en romantisk effekt på kvelden.
Leiligheten har en fantastisk balkong utsikt til hagen sammen med tre soverom. De alle deler bad, toalett, kjøkken, stue og balkong.

Den doble soverommet er romslig og har en king-size seng og karnapper.

"Deluxe Twin Private" rom sover faktisk fire personer, med to dobbeltsenger. Det er også et rom med en dobbeltseng som sover to.

For gjester som bor mindre enn en måned, prisene inkluderer vår kontinental frokost med frukt, frokostblandinger, brød, kaffe og / eller te, så du lage frokost til din smak.

Spør om våre rabatterte priser for lengre opphold!

Våre fasiliteter inkluderer gratis klesvask (opptil fire elementer per person), flyplass transfer, Internett (USD $ 10 for syv dagers ubegrenset tilgang) og en telefon for internasjonale samtaler (mot betaling).

Vi ligger i en grønn forstad til Nairobi, bare noen få minutters gange fra sentrum. Her kan du bli øyeblikkelig transporteres ut i naturen, komplett med trær og blomster. Det er et passende sted for mange sted hendelser i Nairobi og er et ideelt utgangspunkt for å se en av de syv underverkene i verden - spillet migrasjon i Mara og andre kenyanske dyreliv og natur skatter.

For over 20 år gården har vært oase av fred for FN-ansatte og frivillige organisasjoner. Nabolandet Palacina Hotel er et Verdensbank-godkjent sikre området. Vi har en vakt og 24-timers Radar Flying Squad backup-tjeneste. Vi er rundt staten huset området og er i nærheten av Department of Defence HQ og en politistasjon. Tilstedeværelsen av sju ambassader om nabolaget vårt sikrer tilstrekkelig politi sikkerhet dekning. Det er ganske trygt for deg å gå om.

Skal du på bryllupsreise? Vår Honeymoon Experience Retreat gir deg muligheten til å ta den kongelige kjærligheten fugler sti i skråningen av Mount Kenya. For USD $ 385 per dag vil du ha hele hytta for deg selv i tre dager, daglig kontinental frokost, en blomsterbukett, en flaske champagne, daglig romservice og vaskeri (på forespørsel) og-stykke de motstand-a Nairobi Park safari, inkludert et besøk til baby elefant barnehjem.

Det finnes en rekke gode restauranter i nærheten, som serverer italienske, libanesiske, lokale og internasjonale retter. Yaya Shopping Centre ligger bare noen minutter unna, og det er også Westland og Village Market. Den berømte Maasai markedet er på Yaya på søndager. Nairobi sykehus ligger også i nærheten, samt anumber apotek. Vennligst ta forholdsregler mot malaria.

Vennligst les våre ting å merke nedenfor før bestilling.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost inkludert
  • Gratis internettilgang
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Kjøkken
  • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Cottage Nairobi Located at 3rd Right, Kitale Lane, Off Dennis Pritt Rd, Caledonia, Nairobi.
Cottage Nairobi
Kenya
Nairobi 3rd Right, Kitale Lane,, Off Dennis Pritt Rd, Caledonia
0% 7
-1.2847348 36.7923331
Cottage Nairobi
    Ledige rom     Superior Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Standard Twin Privat Felles Bad     Deluxe Twin Privat Felles Bad