X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Cottage Nairobi

3rd Right, Kitale Lane, Off Dennis Pritt Rd, Caledonia, Nairobi, Kenya

94%Rangering

 • 100%Verdi for pengene
 • 80%Sikkerhet
 • 100%Sted
 • 100%Personale
 • 100%Atmosphere
 • 80%Renslighet
 • 100%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
På Cottage Nairobi tilbyr vi stillhet, med en avslappet behagelig og koselig opphold i en sikker, enkel og naturlig miljø bort fra den daglige larm og mas.

Vi har to enheter, med en hytte og en leilighet. Begge er like vakker som hverandre. Hytta er for fred og ro og leiligheten for de som er forretnings tilbøyelig, herunder fasiliteter for forretningsmøter.

Vår hytte, ca 100 år gammel, er et under en skog baldakin med en privat hage omgitt av en hekk. Det har sedertre tregulv og keramiske fliser på kjøkken toppen og bad. Den delte varmt badekar bad ligger i tilknytning til et kjøkken med mahogni-top sentrale øya. Videre er en landing med et toalett på venstre side. Naturlig tre rekkverk pryder trapp som fører til en loft seng med eget toalett og en nydelig utsikt over grøntområder. Til høyre for landing, har stuen dører som fører inn i hagen til høyre og to soverom på venstre side. I tråd med behovet for stillhet, er ingen TV-apparatet gitt.

Hytta har tre soverom. Eget Hovedsoverommet har en queen-size seng og eget bad med toalett og boblebad badestamp Jacuzzi. Dette rommet har plass til to personer.

Den doble soverommet har to enkeltsenger og sover to personer, mens ett loft soverommet har en enkeltseng og et toalett.

Loftet og tomannsrom deler bad. Alle rommene på i hytta dele en stue, kjøkken og hage.

Leiligheten, også som gammel, er tilgjengelig via en sedertre trapp til stue med buet tak. Dette fører til sedertre balkong med en fantastisk utsikt over hagen. Den lange bord der kan brukes til servering, arbeidsbord eller til møter. Silhouetted lysene på balkong hjørner gi stedet en romantisk effekt på kvelden.
Leiligheten har en fantastisk utsikt balkong hagen sammen med tre soverom. De har alle et bad, toalett, kjøkken, stue og balkong.

Den doble soverommet er romslig og har en king-size seng og karnapper.

Den "Deluxe Twin Private" rom faktisk sover fire personer, med to dobbeltsenger. Det er også et rom med en dobbeltseng med plass til to.

For gjester som bor mindre enn en måned, prisene inkluderer vår kontinental frokost med frukt, frokostblandinger, brød, kaffe og / eller te, så du lage frokost til din smak.

Spør om våre rabatterte priser for lengre opphold!

Våre fasiliteter inkluderer gratis klesvask (inntil fire enheter per person), flyplasstransport, Internett (USD $ 10 for syv dagers ubegrenset tilgang) og en telefon for internasjonale samtaler (mot betaling).

Vi ligger i en grønn forstad til Nairobi, bare noen få minutters gange fra sentrum av byen. Her kan du bli øyeblikkelig transportert ut i naturen, komplett med trær og blomster. Det er et passende sted for mange sted hendelser i Nairobi og er et ideelt utgangspunkt for å se en av de syv underverkene i verden - spillet migrasjon i Mara og andre Kenyanske dyreliv og naturskatter.

I over 20 år har gården har vært oase av fred for FN-ansatte og frivillige organisasjoner. Nabo Palacina Hotel er et Verdensbanken-godkjent sikre området. Vi har en vakt og 24-timers Radar Flying Squad backup-tjeneste. Vi er hele staten huset området og er i nærheten av Department of Defence HQ og en politistasjon. Tilstedeværelsen av syv ambassader på vårt nabolag sikrer tilstrekkelig politiet sikkerhetsdekning. Det er ganske trygt for deg å gå om.

Skal du på bryllupsreise? Vår bryllupsreise Erfaring Retreat gir deg muligheten til å ta den kongelige kjærlighet fugler sti i skråningen av Mount Kenya. For USD $ 385 per dag vil du ha hele hytta for deg selv i tre dager, daglig kontinental frokost, en bukett blomster, en flaske champagne, daglig romservice og vaskeri (på forespørsel) og-stykke de motstand-en Nairobi Park safari, inkludert et besøk til baby elefant barnehjem.

Det finnes en rekke gode restauranter i nærheten, som serverer italiensk, libanesiske, lokal og internasjonal mat. Yaya Shopping Centre er minutter unna, og det finnes også Westland og Village Market. Den berømte Maasai markedet er på Yaya på søndager. Nairobi sykehus ligger også i nærheten, samt AAntall apotek. Vennligst ta forholdsregler mot malaria.

Vennligst les våre ting å merke nedenfor før du bestiller.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • Frokost inkludert
 • Gratis internettilgang
 • Gratis trådløs internettilkobling
 • Kjøkken
 • Vaskeritjenester


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Cottage Nairobi Located at 3rd Right, Kitale Lane, Off Dennis Pritt Rd, Caledonia, Nairobi.
Cottage Nairobi
Kenya
Nairobi 3rd Right, Kitale Lane,, Off Dennis Pritt Rd, Caledonia
94% 10
-1.2847348 36.7923331
Cottage Nairobi
    Ledige rom     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard Enkelt Privat Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe Privat Dobbeltseng Felles Bad     Deluxe Twin Privat Felles Bad