X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Courtyard 7

No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District, Beijing, Kina

ingen rangering

0 Omtaler
  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Firkanter (kalt Si Han Yuan i kinesisk), er Beijings historiske kulturarv. Siden Yuan dynastiet da Beijing ble bygget som hovedstad, ble den Si Han Yuan en typisk bygning stil i byen.

I tilknytning til Den forbudte by, det er en gammel kjørefelt heter Nan Luo Gu, i det omkringliggende området holder mange karakterisert Si Han Yuan. Nan Luo Gu har over 800 års historie, ca 786 meter lang fra nordenden til sørenden, funksjonen av dette kjørefelt er lavere i begge ender, og høyere i midten, og 16 Hu Tang er symmetrisk fordelt på begge sider Nan Luo Gu, presenterer det opprinnelige Turtle-Shell strukturen i Yuan-dynastiet. Her har alltid vært en stor bolig for keiser familier, sosiale kjendiser og høye embetsmenn. Som den største, den best bevarte og den høyeste grad av Quadrangle klynge, er det 28 strukturer har blitt oppført som beskyttede kulturminner av regjeringen. Vandre nedover NanLuoGuo du kan ikke bare finne ut mange historiske merker, men også kan høre mye legendariske historier som skjedde i SiHe Yuan.

Som en typisk middels stor firkant i området Nanluogu, er Courtyard 7 ligger vestsiden til Nord slutten av kjørefelt, som er i Qiangulouyuan Hutong. Den består av tre rader med gårdsrom som inneholder festpyntet porter, hoved hus, wing-rom, rom siden og bak husene, som er omringet av gallerier. Det er preget av godt utformet layout og strukturer.

Gå inn i Courtyard 7, vil du føle og lukte sin antikken og rusti. Det er et stykke rent land og fristed i en travel by hvor du kan nyte deilige franske stil retter i de tradisjonelle Beijing stil innredet rom og miljø. Det ville være en stor opplevelse å bo og oppleve denne edle og tradisjonelle kulturen i Beijing Si Han Yuan, uansett du reiser alene, med den du elsker eller med familie og barn.

Courtyard 7 sitter i midten av byen en meget sentral beliggenhet med lett tilgang til alle olympiske sportsarenaer og i og gangavstand fjernt mange historiske nasjonalparker og steder. Hvis du går ned til hutongene i nærområdet, kan du finne mange interessante butikker, kinesisk kunst og håndverk forhandlere og smak gourmet mat.

Du er velkommen til Courtyard 7, i denne alderen firkant, vil du finne ut mye flere overraskelser fra hver enkelt stykke av stein og fliser, få vite mer om Beijing.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Bar
  • Frokost inkludert
  • Gratis parkering
  • Oppbevaring av bagasje
  • Tur/reiseskranke


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Courtyard 7 Located at No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District, Beijing.
Courtyard 7
China
Beijing 100009 No.7, Qiangulouyuan Hutong, Nan Luo Gu Xiang, Dong Cheng District
0% 0
39.9392906 116.4023780
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc