X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Crna Gora Hotel-Podgorica

Bul. Sv. Perta Cetinjskog 2, Podgorica, Montenegro

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
For innbyggerne i Podgorica, er Crna Gora Hotel i sentrum av byen, og kafeen er et landemerke i byen og populært samlingssted.
Den Crna Gora Hotel har en lang tradisjon i hosting konferanser, kampanjer og symposier. Hotel Crna Gora ligger i sentrum av byen, mellom to vakre parker. Steinen terrasse monumental arkitektur som vender mot parken er landemerke i byen Podgorica. Hotellet ble bygget i 1953. Den ble designet av arkitekten Vujadin Popovic med hotellet i Alexandria som modell og med det begynte utviklingen av moderne hotellbransjen i området.
Hotellet har 290 senger i 132 rom og 6 suiter. Det er tre romkategorier: økonomi, standard og luksuriøse. Hvert rom har en minibar, satellitt-TV, internett og room service.
Det finnes fasiliteter som forretningssenter, rent-a-car service, souvenir butikk, frisør og parkering.
Fellesområdene er dekket med høyhastighets trådløst internett.
Gjestene kan kose seg i Casino eller Night Club.
Viktige anlegg er fire konferanserom som kan romme 20-200 personer, egnet for konferanser, kampanjer, møter, symposier, mottakelser og banketter. De er utstyrt med alle tilleggstjenester i kapasitet på 750 seter. I sommermånedene kan gjestene nyte den vakre terrassen omgitt av det grønne park.
Restauranten og byen kafeen har total kapasitet på 1000 seter. Den tradisjonelt god mat der hotellet Crna Gora var kjent helt fra åpningen, har blitt stadig forbedret ved å ansette kokkene som har fått opplæring på de beste restaurantene i Wien, Italia, Tyskland, Kroatia.
Kjøkkenet på Hotel kan karakteriseres som internasjonalt, med dialekten blir kastet på nasjonale retter.
'Gjestene betaler skatt på hotellet'.
Et kredittkort er nødvendig for å sikre reservasjonen. Du må opp til 3 dager før ankomst for å annullere reservasjonen uten kostnad. Hvis reservasjonen avbestilles innen 72 timer før ankomst vil du bli belastet en natt opphold. Samme dag avbestillinger, ingen programmer eller tidlig utsjekking vil resultere i en natt ekstra kostnader. Betaling: Kredittkort vil bli belastet på ankomstdagen.
Sjekk inn: 13:00
Sjekk ut: 11:00
"For å bekrefte din reservasjon, krever vi et gyldig kredittkort. Hvis det er et problem med kortet ditt, må vi kanskje kontakte deg for å bekrefte kortet. Hvis du ikke svarer på e vår i løpet av 2 arbeidsdager din reservasjon kan bli kansellert som følge.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • 24-timers Resepsjon
  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Trening
  • Internettilgang
  • Minibar
  • Nattklubb
  • Parkering
  • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Crna Gora Hotel-Podgorica Located at Bul. Sv. Perta Cetinjskog 2, , Podgorica.
Crna Gora Hotel-Podgorica
Montenegro
Podgorica 81000 Bul. Sv. Perta Cetinjskog 2
0% 1
42.4391199 19.2629384
Crna Gora Hotel-Podgorica
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc