X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Crocnaraw Country House

Moyard, Connemara, Clifden, Irland

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Crocnaraw Country House er et georgisk Irish Country Guest House av Ballinakill Bay, 10 kilometer fra Clifden-Connemara på Galway-Westport veien. Crocnaraw Country House ligger i 8 hektar med hager og åkre med fin utsikt, har vært vinneren av National Guest House Gardens Konkurransen om 4 år.

Dette uavhengig kjøre Country Inn er kjent for irsk gjestfrihet og uformelle, men uten en følelse av casual. Huset er smakfullt og muntert dekorert, hver av sine ti soverom være utpreget innredet for å sikre den personlige trivsel for gjester.

Alle rettigheter Crocnaraw Country House 's utmerkede kjøkken er basert på lokale fisk og kjøtt samt egg, friske grønnsaker, salater og frukt fra kjøkkenhage og frukthage. Moyard ligger sentralt for lakse- og ørretfiske, havfiske Angling, Championship golfbaner og mange flere fritidsaktiviteter i Clifden regionen Connemara i Galway

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Frokost inkludert
  • Barnesenger er tilgjengelig
  • Gratis trådløs internettilkobling


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Crocnaraw Country House Located at Moyard, Connemara, Clifden.
Crocnaraw Country House
Ireland
Clifden Galway Moyard, Connemara
0% 11
53.5435524 -10.0056052
Crocnaraw Country House
    Ledige rom     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Felles Bad     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc