X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Dalkom Guest House

InHyeonDong 2-Ga 181-5, Jung-Gu, Seoul, Sør-Korea

87%Rangering

  • 90%Verdi for pengene
  • 90%Sikkerhet
  • 90%Sted
  • 90%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 90%Renslighet
  • 80%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Dalkom betyr søt på koreansk, så vi prøver å gjøre vårt beste for at du skal føle deg komfortabel som du bor på hjemmet ditt. Og: D vår logo betyr 'smil ' som du kanskje vet. Vi gir super rene rom og varm atmosfære som ditt hjem for reisende.

Spesielt, leder av: har Dalkom Guest House en turist guide lisens og reiste rundt 30 land rundt om i verden. Så vi kan tilby nøyaktig informasjon til de reisende.

Vi tilbyr ulike rabattkupong som limousin buss, Ever land og shopping.

Hvert rom har eget toalett og dusj og romprisen inkludert enkel frokost. så kan du komme og nyte våre spesielle tjenester under reise i Seoul.

Vi tilbyr gratis internett (Wi-Fi) og ulike rabattkupong som limousin buss, Lotte World, shopping.

Dalkom Guest House ligger i Chungmuro ​​som er midt i Seoul. Så kan du enkelt se deg rundt mange attraksjoner som Myeoung-Dong gate, Dondaemun markedet, Namsangol Traditional Village og etc. uten transport. Dessuten er vi ligger bare få minutter fra flyplassen busstopp og 3 T-banestasjoner som er Chumuro stasjon (linje no.3,4), Eulji-ro 3 ga (linje no.2,3) og Eulji-ro 4 ga (linje no.2,5) stasjon som gjør din reise mer praktisk.

Søk etter tilgjengelighet


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Dalkom Guest House Located at InHyeonDong 2-Ga 181-5, Jung-Gu, Seoul.
Dalkom Guest House
South Korea
Seoul 100-282 InHyeonDong 2-Ga 181-5, Jung-Gu
87% 49
37.5635277 126.9966369
Dalkom Guest House
    Ledige rom     Standard 8 seng Sovesal For Kvinner Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Superior Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Twin Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe 3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Superior 6 seng Privat Rom Med Bad/wc