X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Dar Elma

81 Derb Sidi Bouamar - Riad Larousse, Marrakech Medina, Marrakech, Marokko

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Autentisk Riad ligger 10 minutter fra Jema el Fna, Dar Elma representerer den perfekte allianse av den marokkanske tradisjon og moderne komfort. Hjertelig og diskret mottak, raffinert innredning og Zen atmosfære, alle her inviterer deg til velferden og oppvåkning av sansene.

Hvis du ønsker å lytte til musikk, eller stille lese ved peisen i salongen, bade i bassenget på terrassen eller i boblebadet på terrassen, diskutere fredelig under Berber telt rundt en myntete, unn deg en massasje etter den tradisjonelle Hammam eller komme og smake en typisk marokkansk middag dette er akkurat hva du vil finne bak dørene til vår Dar Elma Guest House.

Alle våre fem soverommene har toaletter og bad laget av Tadelakat. De har aircondition om sommeren, oppvarmet om vinteren. På forespørsel, en TV Set, Internett eller safe er tilgjengelig.

Hvert soverom er subtilt dekorert med temaet de fem elementene i universet og vil tilby en rolig og forfriskende atmosfære og vil tillate deg å ta en velfortjent hvil.

Prisen inkluderer: Frokost, TV Set og safe (på forespørsel), Bibliotek, DVD-bibliotek, Tilgang til bassenget.

Tjenester mot ekstra kostnad: Flyplass velkommen og overføring til Guest House, Lunsj, marokkanske stil middager, tradisjonell hamam, tradisjonell massasje med eteriske oljer, boblebad, ulike skjønnhetsbehandlinger.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Klimaanlegg
  • Frokost inkludert
  • Kabel TV
  • DVD-er
  • Gratis internettilgang
  • Gratis trådløs internettilkobling
  • Haardrogers
  • Lounge
  • Tilgjengelige måltider


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Dar Elma Located at 81 Derb Sidi Bouamar - Riad Larousse, Marrakech Medina, Marrakech.
Dar Elma
Morocco
Marrakech 44000 81 Derb Sidi Bouamar - Riad Larousse, Marrakech Medina
0% 3
31.6241080 -7.9880160
Dar Elma
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc