X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Decumani Hotel de Charme

Via san Giovanni Maggiore Pignatelli , 15, Napoli, Italia

ingen rangering

 • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
En oase av slappe av i det historiske sentrum av Napoli, i den største museum under åpen himmel som fremgår av Unesco.

Grand Hotel Vesuvio er den første Cultural Hotel Napoli. Det betyr at vår faste gjest er det kulturelle arrangement.

Vi vil gjerne ha deg som vår gjest på hotellet plassert i hjertet av Decumans -Historic sentrum av Napoli-, like i nærheten av majolica klosteret Santa Chiara kloster, San Severo Kapell med sin fantastiske Veiled Kristus skulptur og Spaccanapoli street.

Bygningen hvor hotellet er plassert er en XVIII centurys palass og pleide å være bolig for Cardinal Sisto Riario Sforza, den siste biskopen av Bourbon Riket Napoli som bodde i den leiligheten i mer enn 30 år, 1845-1877 . Siden han ble Napoli biskop, var han den siste biskopen av Two Sicilier Kingdom og den første i italiensk Kingdom.

På grunn av sin historiske betydning, er palasset etter napolitansk kulturverdier administrasjon.

Fra sin strålende fortid, i dag bygningen holder fortsatt intakte noen vakre strukturelle elementer, for eksempel tre gate, store trapper, høye tak med sperrer eller lysken hvelv og store tre vinduer.

I ære av denne store personlighet restaured vi leiligheten hans, tenker alle kravene til et sjarmerende og komfortabelt hotell.

I fellesområdene på hotellet kan du finne typiske napolitanske flislagt gulv med gamle stykker av håndmalte maiolica.
Mesterverk av strukturen er fantastisk XVIII århundre hall i et luksuriøst barokk-stil med antikke speil og gylne stuccos, det beste stedet å slappe av og lytte til klassisk musikk, har en te eller lese en bok.

Hallen er egnet også for møter og nasjonale eller internasjonale kulturarrangementer.

Videre, i noen rom er det høyt under taket med tre håndmalte sperrene, lyske hvelv eller fordypet tak og edle perioden stykker av møbler.

I sentrum av Napoli - kåret av UNESCO den største friluftsmuseet i verden-hotellet vårt er anbefalt for fritids- og forretnings turister som det er lett å nå jernbanestasjonen, motorveien, virksomheten sentrum av Napoli og tjenestemanns seter.

Våre gjester vil være glad for å ha et opphold midt i hjertet av den gamle byen, som en gang pleide å være gresk og deretter Roman, hvor de vil ha en full neddykking i historie, kunst, typisk mat, tradisjoner og smale napolitanske gater.

Santa Chiara kloster, Ges Nuovo kirke, San Severo Kapell med sin fantastiske Veiled Kristus skulptur, Spaccanapoli og San Gregorio Armeno gaten med den berømte Presepe ..... Kristi fødsel workshops, Underground Napoli (dype gallerier under byen ), S. Domenico Maggiore, Duomo, arkeologiske Nacional Museum, Madre Museum of Contemporary Art .. er bare noen av attraksjonene du kan lett komme til fots på mindre enn 10 minutter fra hotellet vårt.

Dessuten er området fullt av kjente restauranter, tradisjonelle pizzeria, barer, litterære kafeer og klubber, live musikk puber og flere håndverk butikker.

Våre medarbeidere står til din disposisjon for råd og booking av tabeller i restauranter i nærheten, som tilbyr spesielle tjenester og rabatter for våre hyggelige gjester.

Midt i et par minutters gange fra hotellet kan du selv nå en av de viktigste gatene i Napoli for shopping: Corso Umberto, hvor våre gjester kan finne mange forskjellige typer butikker.

I maksimum 15 minutter gange, kan våre gjester nå Maschio Angioino Castle, Plebiscito Square med Slottet, den vakre Umberto I Galleri og hoved Opera Royal Theater San Carlo.

Capri, Ischia og Procida, Amalfikysten og Sicilia er tilgjengelig fra Napoli havner, Molo Beverello og Molo Porta di Massa som er bare 10 minutters gange fra hotellet.

Vi vil gjerne at du skal tenke på Cardinal Sisto Riario Sforzas bolig som ditt eget hjem, din luksuriøst hus i Napoli, hvor du kan utforske og nyte den varme og fargerike atmosfæren som omgir den.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Klimaanlegg
 • Flyplasstransport
 • Bar
 • Frokost inkludert
 • Business centre
 • Kredittkort ikke akseptert
 • Heis
 • Faksservice
 • Gratis internettilgang
 • Haardrogers
 • Huishouding
 • Vaskeritjenester
 • Oppbevaring av bagasje
 • Minibar
 • Parkering
 • Safe
 • Tur/reiseskranke


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Decumani Hotel de Charme Located at Via san Giovanni Maggiore Pignatelli , 15, , Naples.
Decumani Hotel de Charme
Italy
Naples Italia 80134 Via san Giovanni Maggiore Pignatelli , 15
0% 7
40.8463500 14.2550150
Decumani Hotel de Charme
    Ledige rom     Standard Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Deluxe Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     Standard 3 seng Privat Rom Med Bad/wc