X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Discover Rwanda Youth Hostel

Kacyiru Kigali, Kigali, Rwanda

kart og veibeskrivelser


79%Rangering

  • 76%Verdi for pengene
  • 78%Sikkerhet
  • 76%Sted
  • 80%Personale
  • 87%Atmosphere
  • 80%Renslighet
  • 73%Fasiliteter

Oversatt av Google Den Discover Rwanda Youth Hostel ligger like ved Boulevard de L'Umuganda, overfor Top Tower Hotel og ved siden av den kinesiske restauranten.

Fra flyplassen: Ta den eneste veien som går mot sentrum av byen i Kigali, fortsett på denne veien til Kigali Forretningssenter (KBC) rundkjøring er nådd, og deretter slå første til høyre i rundkjøringen. Følg veien ned, like etter passering av Top Tower Hotel på venstre side, ta til høyre (dette er den andre rett på veien etter KBC rundkjøringen) krysse veien som du kommer til umiddelbart, passerer en kinesisk restaurant på venstre side og en office blokk på høyre side. Den Discover Rwanda Youth Hostel ligger rett foran deg med en hvit gate.

Kommer fra Centre of town: Kommer fra Union Trade Centre (UTC) bygning i sentrum av byen bjørnen til høyre i rundkjøringen, ta andre avkjørsel. Du vil umiddelbart begynne å stige fra sentrum av byen. Fortsett til presentert av lyskrysset i Kobil bensinstasjon. Ta til venstre og følg veien som det svinger til venstre, deretter høyre, deretter til venstre og høyre igjen. På den samme veien, gå opp bakken - du er nå på vei mot forsvarsdepartementet. Ta neste til venstre (før de når Ministry of Defense, men i synet av den), vil dette ta deg til Kigali Forretningssenter (KBC) rundkjøring. Ta til venstre, ta 3. avkjøring. Følg veien ned, like etter passering av Top Tower Hotel på venstre side, ta til høyre (dette er den andre rett på veien etter KBC rundkjøringen) krysse veien som du kommer til umiddelbart, passerer en kinesisk restaurant på venstre side og en office blokk på høyre side. Den Discover Rwanda Youth Hostel ligger rett foran deg med en hvit gate.

Kontakt: +250782265679