X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Veibeskrivelser til Discover Rwanda Youth Hostel

Kacyiru Kigali, Kigali, Rwanda

kart og veibeskrivelser


79%Rangering

  • 85%Verdi for pengene
  • 75%Sikkerhet
  • 80%Sted
  • 85%Personale
  • 85%Atmosphere
  • 75%Renslighet
  • 70%Fasiliteter

Oversatt av Google Den Discover Rwanda Youth Hostel ligger like ved Boulevard de L'Umuganda, overfor Top Tower Hotel og ved siden av den kinesiske restauranten.

Fra flyplassen: Ta den eneste veien som går mot sentrum av byen i Kigali, fortsett på denne veien til Kigali Forretningssenter (KBC) rundkjøringen er nådd, og deretter slå første til høyre i rundkjøringen. Følg veien ned, like etter passering av Top Tower Hotel på venstre side, ta til høyre (dette er den andre rett på veien etter KBC rundkjøringen) krysse veien som du kommer til umiddelbart, passerer en kinesisk restaurant på venstre side og en kontor blokk på høyre side. Den Discover Rwanda Youth Hostel ligger rett foran deg med en hvit gate.

Kommer fra Sentrum av byen: Kommer fra Union Trade Centre (UTC) bygning i sentrum av byen bjørn til høyre i rundkjøringen, ta andre avkjørsel. Du vil umiddelbart begynne å stige ned fra sentrum av byen. Fortsett til presentert av trafikklys på Kobil bensinstasjon. Ta til venstre og følg veien som det svinger til venstre, deretter til høyre, deretter til venstre og høyre igjen. På den samme veien, gå opp bakken - du er nå på vei mot forsvarsdepartementet. Ta neste til venstre (før de når forsvarsdepartementet, men i synet av den), dette vil ta deg til Kigali Forretningssenter (KBC) rundkjøringen. Ta til venstre, ta 3. avkjøring. Følg veien ned, like etter passering av Top Tower Hotel på venstre side, ta til høyre (dette er den andre rett på veien etter KBC rundkjøringen) krysse veien som du kommer til umiddelbart, passerer en kinesisk restaurant på venstre side og en kontor blokk på høyre side. Den Discover Rwanda Youth Hostel ligger rett foran deg med en hvit gate.

Kontakt: +250782265679