Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Discovery Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler
 • Verdi for pengene 9.4
 • Sikkerhet 9.5
 • Sted 9.4
 • Personale 9.7
 • Atmosphere 9.6
 • Renslighet 9.3
 • Fasiliteter 9.0

Sted

Rua Benjamin Constant 26, Glória, Rio de Janeiro

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Rio de Janeiro - Galeao International Antonio Carlos Jobim (GIG)

BY BUS - Det går busser fra lavere / ankomster etasje i begge terminalene hvert 20. minutt. Navnet på selskapet er REAL og en blå buss. Bussen går til Gloria er nummer 2018 og vil ha Aeroporto Internacional do RJ / Alvorada (Via Orla da Zona Sul) skrevet på den.

Bussene kjører 05:30 til 23:35, koster R $ 13 (US $ 6) og ta omtrent en time å komme til området der vandrerhjemmet ligger.

Bussen går hele veien fra Galeao (GIG) gjennom sentrum og gjør en stopp på Santos Dumont Airport (SDU). Rett etter at han forlot den innenlandske flyplassen, la sjåføren vet at du får av foran Gloria Metro Station og derfra det bare en fem minutters gange til Discovery Hostel.

BY TAXI - Forhåndsbetalte drosjer operere fra denne flyplassen. Kuponger kan kjøpes fra en messe i ankomstområdet eller fra skrivebordet før du avslutter Tollvesenet.

Vanligvis disse drosjer er dyrere enn de gule drosjer utenfor. Det er en fast pris på R $ 100 til de fleste steder i Zona Sul.

Turen til Gloria nabolaget tar ca 30 minutter og vil koste rundt R $ 50-60 (US $ 25-30) med gule drosjer. Be om en pris først, og fortelle sjåføren å slå på taksameteret på.

Vi tilbyr en taxi pick-up service for R $ 90 i tillegg. Selv om det er litt dyrere enn en vanlig gul drosje fra flyplassen, kan du være sikker på at noen vil vente på deg, spesielt for sen ankomst.


Rio de Janeiro - Santos Dumont (SDU)

BY BUS - Det går busser fra utenfor ankomster bygge hvert 30. minutt. Navnet på selskapet er REAL, og det er en blå buss. Bussen går til Gloria er nummer 2018 og vil ha Alvorada (Via Orla da Zona Sul) skrevet på den.

Bussene kjører 05:30 til 22:30 og kostnads ​​R $ 6 - R $ 13 (U $ D 3-6).

Fortell bussjåføren at du får rabatt på Gloria Metro Station og derfra sin en 5 minutters gange til Discovery hostel.

Offentlig Buss 497- Kjører fra Santos Dumont Airport (SDU) til Catete, Flamengo og Laranjeiras. Det er mindre enn en 5-minutters kjøretur fra flyplassen, så ta hensyn og la bussjåføren vet at du får rabatt på Gloria Metro Station.

Gå av på Avenida Augusto Severo (helt på slutten av Parque do Paris ligger på venstre side), krysse gaten og gå opp til Rua da Gloria til du kommer til T-banestasjonen. Rua Benjamin Constant (vår gate) er rett ved siden av den og Discovery Hostel ligger på nummer 26.

BY TAXI - Drosjer vente utenfor ankomst bygningen.

Transcootour har et skrivebord på ankomster exit og tilbyr fastpris drosjer. Vanligvis disse drosjer er dyrere enn de gule vanlige drosjer utenfor.

Til Gloria skal koste rundt R $ 15 (U $ D 7) og tar mindre enn 10 minutter.
 • Verdi for pengene 9.4
 • Sikkerhet 9.5
 • Sted 9.4
 • Personale 9.7
 • Atmosphere 9.6
 • Renslighet 9.3
 • Fasiliteter 9.0
Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.

×