X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Dizengoff Beach Apartments

283 Dizengoff Street, Tel Aviv, Israel

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Dizengoff Beach Apartments ligger i den fineste delen av Tel Aviv, og kun to minutters gange til Israel berømte Tel Aviv strender.

Dette er et helt nytt bygg som er fullt møblert til høyeste nivå, og inneholder alt du trenger for å gjøre oppholdet til en uforglemmelig opplevelse. Hver leilighet har ett soverom og en godt utformet, moderne stue, med en fullt utstyrt kjøkkenkrok. Inkluderer air condition, internett, kabel-TV, håndklær og sengetøy og ukentlig rengjøring.

Tel Aviv fineste, elegante og mest kjente restauranter, favoritt puber, lange sandstrender, båt marina, kjøpesentre, museer og kulturelle attraksjoner er bare noen få minutter unna, og rett over gaten fra det hippe og trendy Tel Aviv Port (Namal) med sine non-stop action, restauranter og butikker.

Vær oppmerksom på at vi har en 72-timers avbestillingsregler

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Gratis internettilgang
  • Strykejern/strykebrett
  • Microwave
  • Bestikk


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 3 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Dizengoff Beach Apartments Located at 283 Dizengoff Street, , Tel Aviv.
Dizengoff Beach Apartments
Israel
Tel Aviv 66118 283 Dizengoff Street
0% 20
32.0534807 34.7586822
Dizengoff Beach Apartments
    Ledige rom     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Grunnleggende Twin Privat Rom Med Bad/wc     Standard 5 seng Privat Rom Med Bad/wc     5 seng Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Rom Med Bad/wc     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc