X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

33 000 overnattingssteder, 170 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Donatas Apartments

Vokieciu str.7-12, Vilnius, Litauen

ingen rangering

  • Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
Donatas Apartments ligger i gamlebyen, rett ved siden av den populære rådhuset og noen få skritt fra de viktigste gatene i Vilnius.

Leilighetene er av høy standard innkvartering til rimelige priser og med en vennlig service. Nyt bekvemmeligheten som en Donatas Apartments kan tilby, men fortsatt har den hjemlige personvernet til en leilighet.

Denne egenskapen er en sann Vilnius oasis.From komfortable og moderne leiligheter til hovedgatene med mange kafeer, restauranter og butikker bare noen øyeblikk unna dørstokken.

Alle leilighetene vi tilbyr i Vilnius, er plassert på de viktigste gatene i Vilnius gamleby, som Vokieciu str.10, Vokieciu Str.7, Stikliu Str.4, Boksto Str.11, Zydu Str.4, Mikalojaus Str.7, Siltadarzio Str.4, Saltiniu str.3. Leiligheter Størrelsen varierer fra 45 opptil 110 kvadratmeter.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

  • Tørketrommel
  • Strykejern/strykebrett
  • Microwave
  • Vaskemaskin


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 1 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Donatas Apartments Located at Vokieciu str.7-12, , Vilnius.
Donatas Apartments
Lithuania
Vilnius LT-0241 Vokieciu str.7-12
0% 4
54.6791130 25.2847710
Donatas Apartments
    Ledige rom     Twin Privat Rom Med Bad/wc     4 seng Privat Rom Med Bad/wc     6 seng Privat Rom Med Bad/wc     Standard Twin Privat Rom Med Bad/wc