Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kart
Omtaler

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Sted

Salasala Road

Veibeskrivelser For Eiendom

Oversatt av Google
Eazy Place ligger i utkanten av Dar es Salaam ca 12 km nord for sentrum av byen. Ankommer på den internasjonale flyplassen, den billigste måten å få til Eazy plass er ved daladala, den lokale bussen. Så hele reisen er ikke mer enn 4000 TZS (2,50 NOK). Du er nødt til å gå ut av flyplassområdet til hovedveien og prøve å stoppe en buss går til sentrum der. Sentrum er til høyre når du har flyplassen på ryggen. Husk at de kjører på venstre side av veien i Tanzania, så du er nødt til å krysse veien. Se etter folk som venter på en buss og bli med dem. Du kan like godt prøve å spørre om busser til byen. De daladalas er ofte allerede lastet med folk kommer til byen, slik at du kan se noen av dem som passerer før du kan få på en. Mind bagasjen din mest sannsynlig at de vil kaste den på taket hvis det er mulig, eller hvis du er heldig kan du få det inne et sted. Er du på reise lys dette kan fungere. Kontroller at du tar en buss som går til Posta (postkontor) som er sentrum eller hvis du er heldig og bussene kjører fra flyplassområdet, ta en buss rett til Mwenge. Spør rundt: daladala mpaka Mwenge? Det er tegn på forsiden av bussen forteller destinasjonene. Hvis havne på Posta finne bussen for Mwenge, sin rundt eller ankommer snart. Det sier Posta og Mwenge på forsiden av bussen. Sørg for å komme frem til Posta godt før rushtiden som det vil være vanskelig å få på en buss, og du blir nødt til å vente på en time eller to eller tre eller vil du trenger å gjøre som lokalbefolkningen: kjempe deg på til en buss.

Ankommer Mwenge finne bussen for Tegeta. De er plassert i den ene enden av området av busser, nærmere til bensinstasjonen som du kan se på den andre siden av veien ved krysset. Vær oppmerksom på lommetyveri på Mwenge ikke ser ut som en feilplassert fremmed. Folk er hyggelig, men kanskje litt sjenert overfor utlendinger når du reiser på denne måten fordi ikke mange turister gjør. Husk å ha lett tilgjengelig endring for billettene. Du må gå av på Mbuyuni.

Hvis du ikke er sikker på hvor du skal gå av, enten be konduktøren, vil han fortelle deg - eller noen få minutter etter passering av Karibu Art Gallery på høyre side (se bilde) du er nødt til å gå av. Her Eazy vil plukke deg opp enten ved Bajaji eller Pikipiki og ta deg til hans sted som er ca 4 km fra Mbuyuni.

Hvis du kommer med bil du går nordover via den nye Bagamoyo Road, passere Africana til du ser Karibu Art Gallery på høyre side. Du kan parkere her, ta en drink eller litt mat og ringe Eazy, som vil lede deg til hans sted.

Kun eiendommer med vurderinger i de siste 12 månedene får en karakter.

Les alle anmeldelser BESTILL NÅ

Hostelworld mobilapper

Bestill mens du er på farten med de nye mobilappene til Hostelworld.

Søk blant og bestill over 33 000 overnattingssteder i mer enn 170 land, uansett hvor du er.

Nyhetsbrev Meld Deg På

Sende inn din info

Takk for at du abonnerer på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få de beste tilbudene på vandrerhjem samt nyheter sendt direkte til innboksen din. Du kan melde deg av når som helst.

×