X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Eco Wave Lodge

11 Gladioli Way, Kommetjie, Cape Town, Sør-Afrika

kart og veibeskrivelser


89%Rangering

  • 100%Verdi for pengene
  • 87%Sikkerhet
  • 80%Sted
  • 87%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 93%Renslighet
  • 93%Fasiliteter

Oversatt av Google Offentlig transport: Det er et vanlig tog som går fra Cape Town sentralstasjon direkte til Fish Hoek. Fra Fish Hoek kan du enten ta en taxi eller vi kan ordne en transport (100 NOK) for deg hvis du lar oss vite på forhånd. Det tar 20 minutter å komme seg fra Fish Hoek til Kommetjie.


Å Kommetjie fra flyplassen med bil: Følg skilting til motorveien N2 i retning til Cape Town Centre. Fortsett langs N2, til gateway M3 til Muizenberg på venstre side. Følg denne motorveien, og du vil passere University, Kirstenbosch og Constantia til slutten av motorveien. På T-kryss, ta til høyre i retning til M64 Ou Kaapse Weg. Ca 1 km videre sving til venstre inn 'Ou Kaapse Weg ". Langs denne fjellveien vil du passere Silvermine Nature Reserve og Noordhoek. En gang over fjellet veien blir M65 Kommetjie Road. Fortsett på M65 forbi Sun Valley, og i det andre settet med trafikklys, ta til høyre til Kommetjie. Fortsett rett og du vil passere Masimumphele og Imhoff Farm til slutten av Kommetjie. Du vil se en surfe butikk skilt på høyre og en matbutikk på venstre side. Ta til høyre ved surf shop sign inn Sommerset Way og følg den i 100 meter før det blir Gladioli Way / Gladioliusweg på høyre sving. Du vil finne Eco Wave Long Beach i nummer 11 på høyre side.


Å Kommetjie fra byen med bil: Den N2 begynner sentralt i Cape Town i den nordlige enden av Buitengracht Street outside av V & A Waterfront. Den første delen av N2 er delt med begynnelsen av N1. Fortsett langs N2, til gateway M3 til Muizenberg på venstre side. Følg denne motorveien, og du vil passere University, Kirstenbosch og Constania til slutten av motorveien. På T-kryss, ta til høyre i retning til M64 Ou Kaapse Weg. Ca 1 km videre sving til venstre inn 'Ou Kaapse Weg ". Langs denne fjellveien vil du passere Silvermine Nature Reserve og Noordhoek. En gang over fjellet veien blir M65 Kommetjie Road. Fortsett på M65 forbi Sun Valley, og i det andre settet med trafikklys, ta til høyre til Kommetjie. Fortsett rett og du vil passere Masimumphele og Imhoff Farm til slutten av Kommetjie. Du ser en surfe butikk skilt på høyre og en matbutikk på venstre side. Ta til høyre ved surf shop sign inn Sommerset Way og følg den i 100 meter før det blir Gladioli / Gladiolius Way på høyre sving. Du vil finne Eco Wave Long Beach i nummer 11 på høyre side.