X

Omfatter verdens beste vandrerhjem

30 000 overnattingssteder, 180 land Over 3,5 millioner gjesteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Edinburgh Backpackers

65 Cockburn St, EH1 1BU, Edinburgh, Skottland

82%Rangering

 • 81%Verdi for pengene
 • 83%Sikkerhet
 • 98%Sted
 • 86%Personale
 • 78%Atmosphere
 • 74%Renslighet
 • 75%Fasiliteter

Eiendomsinformasjon:

Oversatt av Google
The Edinburgh Backpackers Hostel har mer enn 18 dobbeltrom og tomannsrom på tvers av fire separate bygninger i den beste beliggenheten i byen.

Vi har også lyse, rene og romslige sovesaler.

I vår hovedbygningen har vi et utvalg av romslige sovesaler, som varierer i størrelse fra fem til 14 senger. Det er også tre "penthouse" private rom som ligger i øverste etasje. Denne bygningen har et fullt utstyrt kjøkken, TV-stue (med Sky TV) og et spillrom (med biljardbord).

Hvis du er i markedet for noe rolig har vi tre separate bygninger som huser våre private rom. Vi har et stort utvalg av standard og en-suite dobbeltrom / tomannsrom og et par tre og fire rom. Disse bygningene er svært populært med par og små grupper.

Vi streber etter å tilby en livlig atmosfære, vennlig kunnskapsrikt personale, rimelige priser og et behagelig opphold, med gratis Wi-fi, 24 timers resepsjon og skap (innskudd tatt) for alle.

Vi er beleilig plassert i hjertet av den historiske gamlebyen, like ved Royal Mile. Vandrerhjemmet ligger i gangavstand fra alle de store turistattraksjonene og Edinburghs vilt natteliv.

Alle ansatte har omfattende kunnskap om de beste og billigste stedene å spise, drikke og fest i denne spennende byen. Gjestene inviteres til å bli med oss ​​på noen av våre faste kvelder og å plukke hjernen vår for de beste stedene å gå for dine egne kvelder. Dette vandrerhjemmet drives av backpackere for backpackere!

Hvis du ikke føler for å lage mat vi har en stor kafé rett ved siden av vandrerhjemmet. The Southern Cross Café tilbyr 15% rabatt til alle hostel gjester og de gjør en fantastisk full skotsk frokost for bare £ 3,95. Kafeen har også gratis Wi-Fi!

Vær oppmerksom på at vi ikke aksepterer under 18 år i våre sovesaler med mindre hele rommet er booket for at familie / gruppe.

Vennligst les våre ting å merke nedenfor før bestilling.

Søk etter tilgjengelighet


Fasiliteter

 • 24-timers Resepsjon
 • Fellesrom
 • Kjøkken
 • Sengetøy inkludert
 • Oppbevaring av bagasje
 • Biljardbord
 • Restaurant


Avbestillingsregler

Dette hotellet har en 2 dags avbestillingsregel.
Unnlatelse av avbestilling i løpet av denne tiden vil resultere i et avbestillingsgebyr lik den første natten av oppholdet.
Edinburgh Backpackers Located at 65 Cockburn St, EH1 1BU, Edinburgh.
Edinburgh Backpackers
Scotland
Edinburgh EH1 1BU 65 Cockburn St, EH1 1BU
82% 4408
55.9506175 -3.1889104
Edinburgh Backpackers
    Ledige rom     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Felles Bad     Privat Dobbeltseng Rom Med Bad/wc     8 seng Sovesal For Kvinner     16 seng Sovesal For Menn     4 seng Blandet Sovesal     4 seng Blandet Sovesal Rom Med Bad/wc     5 seng Blandet Sovesal     6 seng Blandet Sovesal     8 seng Blandet Sovesal     8 seng Blandet Sovesal     8 seng Blandet Sovesal     8 seng Blandet Sovesal     8 seng Blandet Sovesal     8 seng Blandet Sovesal     14 seng Blandet Sovesal     16 seng Blandet Sovesal     Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Felles Bad     Grunnleggende Enkelt Privat Felles Bad     Enkelt Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Felles Bad     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     Twin Privat Rom Med Bad/wc     3 seng Privat Felles Bad     3 seng Privat Felles Bad     4 seng Privat Felles Bad