X
MERK: 9 eller flere gjester kvalifiserer som en gruppebestilling, endre antall gjester å gå tilbake til vanlig søk.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Veibeskrivelser til Egans House

7-9 Iona Park, Glasnevin, Dublin, Irland

kart og veibeskrivelser


80%Rangering

  • 80%Verdi for pengene
  • 100%Sikkerhet
  • 60%Sted
  • 80%Personale
  • 80%Atmosphere
  • 80%Renslighet
  • 80%Fasiliteter

Oversatt av Google En. Fra Dublin Airport.
Buss nummer 41 og 16. Alle busser fra flyplassen passere langs den samme ruten. Stopp for Egans House er på Drumcondra veien like før Railway Bridge. Rett over fra denne holdeplassen er St. Alfons Road: ta til høyre i andre rundkjøring og du vil være på Iona Park og Egans House ligger på venstre side.
Med bil tar MI for Dublin City Centre og reise ca 8 km så langt som Drumcondra Road. Ta til høyre ved Fagan Pub på Hollybank Road. Følg veien rundt og ta den siste venstresving (ved et veiskille) på veien som vil være Iona Park. Egans House ligger på høyre side.

2. Fra sentrum.

Buss nummer 4, 9, 40, 140 fra O'Connell Street (GPO side) og gå av på Harts hjørne. Gå til Iona Road og ta første sving til venstre inn på Iona Park og Egans House ligger på venstre side.

Med bil fortsette til slutten av O'Connell Street, ta til venstre og deretter første til høyre. Fortsett rett opp til hoved-krysset og trafikklys. Ta til høyre ved trafikklysene viktigste, følg skilting til flyplassen, og du er nå på Dorset Street som fortsetter på Drumcondra Road. Gå under jernbanebrua (på Quinns Pub), og ta av til venstre etter lyskrysset. Dette er Alfons Road som fører inn Iona Road. Ta til høyre i andre rundkjøring på Iona Park.

3. Fra fergeleiet.

Med bil tar du til høyre og følg skiltene til flyplassen. Fortsett rett gjennom flere sett med trafikklys til du kommer til slutten av Clonliffe Road. Ta til høyre ved trafikklysene viktigste, (du vil se Quinns Pub foran deg), kan du fortsette med denne puben og ta første til venstre etter fotgjenger lysene bort på Alfons Road. Ta til høyre i andre rundkjøring på Iona Park.